اخبار

ارتقا اقدامات فرهنگی و دینی از مهمترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی است/مدیران دانشگاه با تمام امکانات از اساتید و دانشجویان محقق و مؤلف حمایت کنند
دکتر ولایتی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان:

رئیس هیئت مؤسس و امناء دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی این استان که با حضور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه شهید باهنر برگزار شد گفت: این مجموعه در دوره جدید باید دانشگاهی در تراز مورد توقع مقام معظم رهبری باشد.

ادامه مطلب
آغاز ثبت‌نام در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سوابق تحصیلی

داوطلبان ثبت‌نام در مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته #دانشگاه_آزاد_اسلامی تا چهارشنبه ۶ شهریور ماه ۹۸ با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش #دانشگاه_آزاد_اسلامی به نشانی www.azmoon.org، ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در۲۰رشته/ محل از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته/شهرهای ارائه شده در سامانه اقدام کنند.

نقشه‌های غرب و رژیم صهیونیستی با درایت سپاه در حال نابودی هستند
حجت‌الاسلام انصاریان:

نقشه‌های غرب و رژیم صهیونیستی با درایت سپاه در حال نابودی هستند جدید

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: نقشه‌های شوم غرب و رژیم صهیونیستی با درایت سپاه پاسداران یکی پس از دیگری در حال نابودی هستند.

آزمون جامع دوره‌های دکتری واحدهای استان کرمان برگزار می‌شود
فروغی در گفتگو با آنا:

آزمون جامع دوره‌های دکتری واحدهای استان کرمان برگزار می‌شود جدید

رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: آزمون جامع دوره‌های دکتری واحدهای دانشگاهی کرمان به‌طور همزمان برگزار خواهد شد.