اخبار

آغاز ثبت‌نام در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس سوابق تحصیلی

داوطلبان ثبت‌نام در مقاطع کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته #دانشگاه_آزاد_اسلامی تا چهارشنبه ۶ شهریور ماه ۹۸ با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش #دانشگاه_آزاد_اسلامی به نشانی www.azmoon.org، ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در۲۰رشته/ محل از یک مجموعه و یک نظام آموزشی از میان رشته/شهرهای ارائه شده در سامانه اقدام کنند.

ادامه مطلب
برگزاری جلسه ویدئو کنفرانس مدیر کل شاهد و امور ایثارگران دانشگاه با مدیران امور شاهد و ایثارگر واحدهای دانشگاهی سراسر کشور

جلسه ویدئو کنفرانس مدیر کل شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با مدیران ستاد امور شاهد و ایثارگران واحدهای دانشگاهی سراسر کشور از جمله دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.

ادامه مطلب