پرورش روحیه حریت و آزادگی در دانشجویان از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است-بایستی در راه اندازی شرکت های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی عمل نماییم

۲۵ مهر ۱۳۹۴ | ۲۳:۲۴ کد : ۱۱۱ اخبار واحد

دکتر طه هاشمی در جمع اساتید و نخبگان حوزه علوم انسانی دانشگاههای آزاد اسلامی استان کرمان تلاش در جهت تاسیس شرکت های دانش بنیان در این حوزه را بسیار ضروری دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع اساتید شرکت کننده در همایش راهکارهای ایجاد شرکت های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی با اشاره به آغاز ایام محرم اظهار داشت: در دیدار دکتر میرزاده و مسئولان دانشگاه با یکی از آیات عظام در قم تعبیر ایشان از کلمه آزاد در اسم دانشگاه این بود که دانشگاه آزاد اسلامی بایستی حریت و آزادگی را به جوانان بیاموزیم.
وی افزود: بحث آزادگی، آزادی اندیشه و آزادی انتخاب همه از یک خانواده اند و امام حسین (ع) نیز در لحظات پایانی عمر بابرکت و شریفشان خطاب به لشکریان عمرسعد همین جمله را فرموده و از آنان می خواهد اگر دین ندارید و از روز بازپسین نمی ترسید حداقل آزاده باشید.
هاشمی مخاطب اصلی این پیام را در تمام دورانها مردم آزاده تمام اعصار و قرون دانسته و ادامه داد: دانشگاهها به عنوان محیطی که با اقشار جوان و آینده ساز جامعه در ارتباطند بایستی مقابله با ظلم و آزادگی را به دانشجویانشان آموزش دهند.
این مقام مسئول در حوزه فرهنگی با اشاره به بیانات رهبری پیرامون بازنگری در علوم انسانی توضیح داد: برخی از فرمایشات مقام معظم رهبری را جامع و متناسب برداشت نموده اند چراکه بازنگری در علوم غربی به معنای نفی ریشه ای آن نیست بلکه بایستی آنها را گرفت و با توجه به آموزه های قرآن و دین بازنویسی کرده و با تولید علم منبعث از دیانت بر آن افزوده و از این طریق به آن اعتباری صدچندان بخشید.
وی با اشاره به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: زمانی همه آرزوی حضور در دانشگاه را داشتند و در برحه ای که همه خواهان مدیریت دولتی بودند و همه چیز تحت الشعاع جنگ بود آیت الله هاشمی رفسنجانی پیشنهاد تاسیس دانشگاه را می دهد و امام راحل نیز با درایت خود نه تنها موافقت می نمایند بلکه کمک نیز می کنند.
معاون دانشگاه آزاد اسلامی توسعه کیفی را ویژگی دوران مدیریت دکتر میرزاده دانسته و گفت: آیندگان تصدیق خواهند کرد که توسعه تحصیلات تکمیلی در مقطع کنونی نیاز مبرم کشور است همانگونه که در آن زمان تاسیس دانشگاه لازم و ضروری بود.
هاشمی گامهای بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در تولید ثروت از علم را ستودنی دانسته و افزود: تبدیل علم به ثروت در کشور و در دانشگاههای کشورمغفول مانده است و راه حل آن تاسیس شرکت های دانش بنیان است که مقام معظم رهبری نیز برای دستیابی به افق 1404 و تبدیل کشور به کشور نخست منطقه به آن تاکید می نمایند و بار اصلی درآمدی کشور را متوجه همین شرکت های دانش بنیان می دانند.
وی تلقی منفی اساتید از تاسیس شرکت های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی را بی اساس دانسته و توضیح داد:حوزه فرهنگ، هنر و ادب پتانسیل بالایی برای تولید ثروت دارند اما متاسفانه در این زمینه ها کاری صورت نپذیرفته است در حالیکه هنر اثرگذارترین بخش در بین جوانان است.
توجه به اخلاق حرفه ای در دانشگاه آزاد اسلامی نیز بخش بعدی سخنان دکتر هاشمی بود.
در ابتدای این جلسه دکتر بابک آل طه نیز ضمن تشکر از اهتمام ویژه ای که دکتر هاشمی در تولید ثروت از دانش دارد تشکر کرده و توجه ایشان به واحد کرمان را نیز مایه فخر اعضای هیات علمی و کارکنان واحد کرمان دانست.