قبور مطهر شهدای کرمان عطر افشانی و غبار روبی شد

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۴ اخبار واحد

قبور مطهر شهدای کرمان عطر افشانی و غبار روبی شد

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر اساتید و کارمندان دانشگاه آزد اسلامی واحد کرمان با برگزاری مراسم پیاده روی وغبار روبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای کرمان با آرمان های والای بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدا  تجدید میثاق کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در این مراسم حجت الاسلام علی حسینی رئیس ادارهامور فرهنگی و فوق برنامه  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان تجدید میثاق با با آرمان های والای بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدا  رااز برنامه های ارزشمند دهه فجر دانست و خواستار تداوم این برنامه شد.

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) افزود:« هر انسان باید صدقه جاریه ای از خود به یادگار بگذارد و همه کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با فعالیت خود در محیط علمی دانشگاه این صدقه را برجا خواهند گذاشت.»

حسینی  با بیان اینکه مستکبران جهان و در راس آنها آمریکای جنایتکار به هیچ عنوان نمی تواند در مقابل ملت ایران عرض اندام کند، اظهار کرد: « تنها راه از پادرآوردن ملت شهید پرور ایران در مقابل دسیسه های دشمنان جمهوری اسلامی،ضعف ایمان و از بین رفتن آن است»

در پایان این مراسم به قید قرعه کشی، هدایای نفیسی به شرکت کنندگان اهدا گردید.

چهارشنبه 20 بهمن 1395  16:59