دکتر بابک آل طه در جمع معاونان و روسای مراکز سما استان کرمان: با یستی به رسالت آموزش و پرورش استعدادهای این کشور اعتقاد داشته باشیم

۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۱۶ اخبار واحد

دکتر بابک آل طه در جمع معاونان و روسای مراکز آموزشی و فرهنگی سما استان کرمان وظیفه مدیران سما را نظارت برحسن اجرای رسالتشان در راستای توسعه کیفی آموزش فرزندان این کشور و پرورش استعدادهای آنها دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ضمن آرزوی قبولی عزاداریهای تمامی مسلمین و تقدیر از زحمات آقای حسن زاده دبیر سابق شورای سیاست گذاری سما استان کرمان، وجود مراکز سما را فرصتی مغتنم برای دانشگاه آزاد اسلامی دانسته و اظهار داشت: تنها دانشگاه آزاد اسلامی است که این امکان را دارد که برای آموزش و شکل گیری شخصیت کودکان و نوجوانان قبل از ورود به سیستم آموزش عالی کشور نقشی ارزنده ایفا کند.
وی این موضوع را یک فرصت دانسته و ادامه داد: پایه های شخصیت افراد از دوران کودکی و سپس در نوجوانی و جوانی شکل می گیرد لذا ما در دانشگاهها با قشری روبرو هستیم که ارکان شخصیت فرهنگی آنها شکل گرفته است و نیز فعالیتهای فرهنگی قبل از دانشگاه تاثیر پذیری بیشتری دارد.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود:تاثیری که در سنین نوجوانی و جوانی و در حوزه سما می توان بر روی دانش آموزان داشت بی بدیل است لذا بایستی برای هدایت صحیح شخصیت فرزندان این کشور برنامه ای صحیح و مدون تنظیم شود.
آل طه وظیفه آموزش و پرورش را تنها ایجاد رقابت درسی ندانسته و توضیح داد: به نظر بنده با یستی در کنار تربیت فرزندانی با بنیه علمی بالا نسلی مومن، وطن دوست و متعهد نسبت به جامعه و کشور تربیت نمود و لازمه این موضوع برنامه ریزی قوی در حوزه های دینی ، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی است.
دبیر جدید شورای سیاستگذاری سمای استان کرمان لازمه حضور در حرفه معلمی را دانستن فلسفه آموزش و پرورش دانسته و تصریح کرد: جامعه امروز به متخصصینی نیاز دارد که دارای سلامت نفس و روح توامان باشند تا بتواند علاوه بر تاثیر روی علم آموزی بر اعتماد به نفس و تعهد پذیری آینده سازان کشورمان اثر گذار باشند.
وی استفاده از متخصصان روانشناسی و تعلیم و تربیت در مدارس را ضروری دانسته و گفت: بایستی تهیه نقشه راه حوزه سمای استان کرمان در دستور کار قرار گیرد و در تهیه آن تمام مسائل فرهنگی، هنری، علمی، دینی و آموزشی و پژوهشی دیده شود تا حوزه سما در استان کرمان چشم انداز درخشانی داشته باشد.
در ادامه این گردهمایی معاونان سمای استان کرمان با ارائه تجربیات خود به بحث و گفتگو پرداختند.