اطلاعیه مهم و فوری حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان مشمول

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۶ کد : ۱۱۶۱۴ اطلاعیه های دانشجویی
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان از کلیه دانشجویان حائز شرایط ذیل خواست برای تعیین وضعیت و اخذ مجوز به اداره آموزش دانشکده خود مراجعه نمایند.
اطلاعیه مهم و فوری حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی  برای دانشجویان مشمول

ضوابط ثبت نام و تحصیل دانشجویان مشمول ورودی مهرماه 90 به بعد

میزان سنوات قانونی تحصیل در مقاطع مختلف برای دانشجویان مشمول ورودی مهرماه 90 به بعد برابر جدول زیر می باشد:

مقطع تحصیلی

میزان سنوات

کاردانی پیوسته و ناپیوسته

5 ترم

کارشناسی ناپیوسته

6 ترم

کارشناسی پیوسته

10 ترم

کارشناسی ارشد ناپیوسته

6 ترم

لازم به ذکر است میزان سنوات قانونی دانشجویان مشمول ورودی قبل از مهر 90 برابر میزان تعیین شده قبلی (کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته 6 ترم و کارشناسی پیوسته 12 ترم ) می باشد.

تبصره: در صورتیکه دانشجویان مشمول ورودی مهرماه 90 به بعد نتوانند در مدت سنوات قانونی مندرج در جدول فوق فارغ التحصیل گردند، جهت اتمام تحصیل می توانند پس از موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه و صدور مجوز از سازمان وظیفه عمومی از سنوات ارفاقی ( حداکثر 2 ترم ) استفاده نمایند، لیکن مجاز به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تا زمانی که کارت پایان خدمت یا کارت معافیت اخذ ننمایند، نخواهند بود. چنانچه دانشجو پس از اتمام سنوات قانونی و ارفاقی نتواند تحصیل خود رابه اتمام برساند اخراجی محسوب شده و سنوات مجدد به وی اعطاء نخواهد شد.

دانشجویانی که تمایل به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری فقط یک بار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و تا یکسال پس از تاریخ انصراف فرصت دارند در دانشگاه و یا مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند.

تبصره: ملاک یک بار انصراف از تاریخ 22 /8 /91  به بعد بوده و انصراف های قبل از این تاریخ محسوب نمی گردد.

دانشجویان مشمول متولد 1373 ( متولدین آذر 73 به بعد ) در سال جاری و متولد 1374 در سال آینده، باید در ابتدای ماه تولد خود، با ارائه برگه صادره از قسمت مشمولین واحد به دفاتر پلیس 10، مجوز ثبت نام موقت خود را اخذ نموده و به قسمت مشمولین تحویل دهند، در غیر این صورت از تحصیل آنان جلوگیری به عمل می آید.

شرایط ادامه تحصیل فارغ التحصیلان مقطع کاردانی و بالاتر در دانشگاهها

قبل از اعزام بخدمت :حداکثر بیش از یکسال از فراغت مقطع قبلی نگذشته باشد .

بعد از اعزام بخدمت : در صورت نداشتن غیبت و پذیرش در دانشگاه در مقطع بالاتر ، مجاز به ترخیص از خدمت جهت ادامه تحصیل می باشد.

شرایط ادامه تحصیل مجدد مشمولان اخراجی و یا انصرافی از دانشگاهها

مشمولان اخراجی یا ترک تحصیل منجر به اخراجی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.

مشمولان انصرافی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) ، در صورتی که بعد از ورود به سن مشمولیت فقط یکبار انصراف داده باشند و حداکثر یکسال از تاریخ انصراف بیشتر سپری نشده باشد ، از کاردانی تا دکتری فقط یکبار مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع یا مقطع پایین تر می باشند.

نکته: مشمولان، مجاز به تحصیل مجدد در مقاطعی که قبلا از آن مقطع فارغ التحصیل شده اند نمی باشند.

مثال:انصراف از مقطع کارشناسی ناپیوسته ، در صورت داشتن شرایط ادامه تحصیل مجدد فقط مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع می باشند و مجاز به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته نیستند.