علیشاهی در بازدید از طرح شفا کرمان: کرمان از واحد های پیشرودراجرای طرح شفا دانشگاه آزاد اسلامی است

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۱ اخبار واحد
علیشاهی کارشناس ارشد ارزیاب طرح شفا دانشگاه آزاد اسلامی از طرح شفای واحد کرمان بازدید کرد واز نزدیک درجریان مراحل پیشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفت.
علیشاهی در بازدید از طرح شفا کرمان: کرمان  از واحد های پیشرودراجرای طرح شفا دانشگاه آزاد اسلامی است

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در این بازدید که باتفاق دکتر سید رامین طباطبایی رئیس شورای تخصصی عمرانی استان کرمان انجام شد، علیشاهی، پیشرفت فیزیکی عملیت عمرانی پروژه شفا واحد کرمان را  چشمگیر توصیف کرد و گفت: واحد کرمان با 70 درصد پیشرفت کار،از واحد های پیشرو در اجرای طرح شفا دانشگاه آزاد اسلامی است.

کارشناس ارشد ارزیاب طرح شفا دانشگاه آزاد اسلامی قول حداکثر مساعدت و همکاری سازمان مرکزی با واحد کرمان را برای اتمام این پروژه داد و عنوان کرد: امیدوارم با پیگیری و همت مسئولین واحد کرمان، عملیات عمرانی پروژه شفای این واحد به بهره برداری و درآمد زایی برسد.

همچنین در این بازدید سید رامین طباطبایی رئیس شورای تخصصی عمرانی استان کرمان  با تشریح فعالیت های انجام شده در طرح شفای کرمان ، اظهار کرد: طرح شفا واحد کرمان در زمینی به مساحت 80 هکتار  در فاصله 18 کیلومتری شهر کرمان  است که طرح جامع آن شامل انجام مطالعات فاز صفر و تهیه نقشه سایت توسط مهندسین مشاور انجام شده ودر مرحله اول طرح لکه گذاری و جانمایی ساختمانها تهیه و به منظور اخذ مجوز به حوزه معاونت محترم عمرانی دانشگاه ارسال گردیدو مورد تایید قرار گرفت.

طباطبایی افزود:با توجه به ضرورت تعیین تکلیف وضعیت ساختمان 6000 مترمربعی نیمه تمام مربوطه به واحد علوم و تحقیقات سابق، پیشنهاد تکمیل پروژه شامل مراکز رشد و فن آوری و دفاتر شرکتهای دانش بنیان، سالنهای برگزاری همایشهای علمی، سالن اجلاس و آمفی تئاتر، سالنهای پذیرایی و اتاقهای اقامتی ویژه توسط پیمانکار جدید، پس از تغییر کاربری ساختمان از آموزشی به اداری مرکزی طرح شفا ارسال گردیده و مورد موافقت معاون عمرانی دانشگاه قرار گرفت.

معاون عمرانی واحد کرمان با اشاره به پیشرفت 70 درصدی ساختمان مرکزی  این پروژه گفت: انجام مطالعات فاز صفر این پروژه  به مشاور واگذار گردیده است که در این مرحله مشاور بایستی با توجه به موقعیت زمین محل احداث پروژه، نسبت به جمع آوری اطلاعات از قبیل محدوده، امکانات منطقه ، همسایگی، طرحهای هادی و جامع شهری اقدام نموده و نیاز سنجی منطقه به یک مجتمع تحقیقاتی را مورد بررسی قرار دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه اظهار کرد: یک حلقه چاه نیمه عمیق بمنظور آبیاری فضای سبز مجموعه حفر و تجهیز گردیده  وپنج امتیاز آب شرب روستائی اخذ و جهت مصرف سایت آماده بهره برداری است.

وی با اشاره به اخذ  20000 متر مربع پروانه ساختمان از شهرداری منطقه گفت: یک پست برق فشار قوی 20کیلو ولت در سایت تجهیز شده  وعملیات شن ریزی معابر اصلی در حال انجام است.

رئیس شورای تخصصی عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بابیان اینکه  آماده سازی زمین بخش احداث دفاترکار در حال انجام است، گفت: درخواست استفاده از تسهیلات وام بانک ملی انجام و به تصویب هیات امناء استان رسید و مراحل اداری آن از طریق حوزه معاونت اداری و مالی واحد درحال انجام است.