جذب نیروی حق التدریس در مدارس سما کرمان در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۶ کد خبر : ۱۱۷۰۱ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی
جذب نیروی حق التدریس در مدارس سما کرمان در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

بسمه تعالی

با استعانت از درگاه ایزد منان، مدارس سما واحد کرمان وابسته با دانشگاه آزاد اسلامی از داوطلبان به صورت حق التدریس موقت در مقطع ابتدایی از بین خواهران و در مقطع متوسطه دوره اول از بین خواهران و برادران دعوت به عمل می آورد.

۱. شرایط عمومی:

۱/۱ تابعیت جمهوری اسلامی ایران؛

۲/۱ اعتقاد به دین مبین اسلام؛

۳/۱ اعتقاد و التزام عملی به اصل ولایت فقیه و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران؛

۴/۱ خوش اخلاق و خوش بیان و دارای فیزیک ظاهری مناسب؛

۵/۱ سلامت روانی و نداشتن نقص عضو طوری که مانع انجام وظیفه به صورت مطلوب شود؛

۶/۱ آشنا و علاقه مند به مسائل آموزشی و تعلیم و تربیت نوین و بکارگیری آنها در آموزش؛

۷/۱ نداشتن سوء پیشینه کیفری؛

۸/۱ عدم اعتیاد به مواد افیونی و روان گردان؛

۹/۱ دارا بودن برگ پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت قانونی برای آقایان.

۲. شرایط اختصاصی:

۱/۲ نداشتن بیش از ۴۵ سال سن برای معلمان دوره ابتدایی و ۵۰ سال برای دبیران دوره متوسطه اول؛

۲/۲ دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی و مرتبط با موضوع تدریس؛

۳/۲ دارا بودن سوابق موفق تحصیلی در کلیه مقاطع (دیپلم، کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و...) و داشتن حداقل معدل ۱۶ در آخرین مقطع تحصیلی؛

۴/۲ آشنایی با تکنولوژی آموزشی روز و بکارگیری آنها در آموزش (مهارت های ICDL ، ...)؛

۵/۲ آشنایی با روانشناسی یادگیری، فنون نوین تدریس و مهارت های معلمی؛

تبصره ۱: برای بکارگیری معلمین دوره ابتدایی، مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی در رشته های آموزش ابتدایی، علم تربیتی، علوم پایه (ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی، ادبیات) و فنی و مهندسی (برق و کامپیوتر) مورد نیاز می باشد.

تبصره ۲: برای بکارگیری دبیران دوره متوسطه اول، مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی در رشته های علوم پایه (ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی)، فنی و مهندسی (برق و کامپیوتر)، علوم انسانی (ادبیات فارسی و عرب، معارف اسلامی، علوم اجتماعی، راهنمایی و مشاوره، تربیت بدنی) مورد نیاز می باشد.

تبصره ۳: مدارک تحصیلی دانشگاه پیام نور، فراگیر، حضوری و نیمه حضوری و یا دوره های مجازی و علمی-کاربردی مورد پذیرش نمی باشد.

۳. مراحل ثبت نام:

۱. ورود به سایت معاونت سما واحد کرمان به آدرس : kerman-samaschools.ir ؛

صفحه اصلی سایت معاونت سما واحد کرمان

۲. ورود به قسمت عضویت که در بالای صفحه اصلی سایت قرار گرفته و دریافت کد کاربری و رمز عبور؛

۳. ورود به قسمت فرم استخدام و تکمیل فرم مندرج.

سایت معاونت سما واحد کرمان پس از دریافت رمز عبور

تذکر: درصورت هرگونه اشتباه در اطلاعات ثبت شده می توانید پس از مراجعه مجدد به سایت از قسمت ورود به پنل استخدام کد ملی و رمز عبور خود را وارد کرده و سپس از قسمت استخدام های ثبت شده اطلاعات خود را ویرایش نمایید.

۴. شیوه انتخاب:

کمیته جذب معاونت سما واحد کرمان به میزان چند برابر ظرفیت مورد نیاز از واجدین شرایط جهت انجام مصاحبه دعوت به عمل خواهد آورد.

اسامی منتخبین در نیمه دوم اردیبهشت ماه در سایت kerman-samaschools.ir ثبت خواهد شد.

۵. تذکرات بسیار مهم:

۱/۵ قبولی در مصاحبه هیچگونه تعهد استخدامی ایجاد نخواهد کرد و قرارداد منعقد شده با پذیرفته شدگان نهایی به صورت ساعتی و در طول سال تحصیلی می باشد؛

۲/۵ چنانچه هر زمان محرز گردد که داوطلب فاقد شرایط لازم بوده و مدارک و اطلاعات نادرست ارائه نموده است، از ادامه همکاری جلوگیری به عمل خواهد آمد؛

۳/۵ مسئولیت ناشی از هرگونه اطلاعات نادرست و یا ناقص که منجر به حذف داوطلب گردد برعهده شخص خواهد بود.