واحد کرمان و دانشگاه فدرال قفقاز شمالی تفاهم نامه امضا کردند

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۵۱ کد خبر : ۱۱۷۱۱ اخبار واحد
تفاهم نامه همکاری در زمینه های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و دانشگاه فدرال قفقاز شمالی به امضا رسید.
واحد کرمان و دانشگاه فدرال قفقاز شمالی تفاهم نامه امضا کردند

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در دیدار با دکتر آلینا آفاکویونا لویستکایا گفت: واحد کرمان آمادگی لازم برای همکاری متقابل با دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در زمینه های علمی، آموزشی و پژوهشی را دارد.

آل طه با تشریح آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: «یکی از برنامه‌های استراتژیک دانشگاه، توسعه فعالیت های تحقیقاتی و اقتصادی دانش بنیان واجرای دوره های پسا دکتری است که با انعقاد این تفاهم نامه زمینه فعالیت های مشترک فراهم خواهد شد.

در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری به امضای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و دکتر آلینا آفاکویونا لویستکایا نماینده دانشگاه فدرال قفقاز شمالی رسید.

تفاهم‌نامه همکاری بین واحد کرمان و دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در راستای اهداف در سه حوزه علمی، آموزشی، و پژوهشی منعقد گردید, از جمله اهداف این تفاهم نامه میتوان به برنامه های آموزشی و پژوهشی مشترک، تبادل دانشجو، پژوهشگر و اعضای هیات علمی، فرصت مطالعاتی، گردهمایی های علمی مشترک، همکاری در مجلات علمی، زمینه سازی برای برگزای دوره ها و کارگاه های آموزشی مشترک، همکاری مشترک در زمینه پارک علم و فناوری، همکاری در زمینه تجاری سازی دانش، امکان سنجی تاسیس شعب دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری طرف مقابل، توسعه زبان و ادبیات فارسی، معرفی تاریخ و هنر و تمدن ایرانی و تاسیس دفاتر دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای توسعه یافته نام برد.