آل طه در دیدار نوروزی با کارکنان واحد کرمان: همه همکاران در سال جدید تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرار دهند

۱۴ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۹ کد : ۱۱۷۲۷ اخبار واحد
مراسم دیدارنوروزی ریاست دانشگاه آزاد اسلای استان کرمان با کارمندان و اعضای هیات علمی واحد کرمان برگزارشد.

به گزارش اداره ورابط عمومی واحد کرمان دراین مراسم دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ضمن تبریک سال جدید عنوان کرد: سال ۱۳۹۶ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده است و امیدوارم سال جدید، سالی پربار و سرشار از سلامتی، موفقیت و معنویت برای همکاران و تعالی نظام قدس جمهوری اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

دبیرهیات امنای استان کرمان گفت: از همه همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان انتظار داریم در سال جدید گام های بلندتر و موثرتری را در راستای اهداف دانشگاه آزاد اسلامی بردارند.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از زحمات همکاران واحد کرمان در سال گذشته و با اشاره به تاکید دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه بر تکریم ارباب رجوع گفت: از همه عزیزان درخواست دارم در سال جدید تکریم ارباب رجوع را سرلوحه کار خود قرارداده و به نحوی با ارباب رجوع رفتار نمایند که هویت اصیل دانشگاه آزاد اسلامی حفظ شود.

آل طه با دیگر به نامگذاری سال جاری با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار کرد: توجه ایشان به اقتصاد کشور ستودنی است و همه ما در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی باید براساس رویکرد علمی دانشگاه در حوزه شرکت های دانش بنیان، قدم های موثری را در جهت منویات رهبری برداریم.

این مراسم با حضور کارکنان واحد کرمان در گلزار شهدای گمنام دانشگاه و تجدید بیعت با آرمان های رهبر کبیر انقلاب اسلامی و شهدا به پایان رسید.