دانشجوی واحد کرمان برگزیده جشنواره ملی آشتی با طبیعت دانشگاه آزاد اسلامی شد

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۰ کد خبر : ۱۱۷۷۸ اخبار واحد
جشنواره ملی آشتی با طبیعت به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.
دانشجوی واحد کرمان برگزیده جشنواره ملی آشتی با طبیعت دانشگاه آزاد اسلامی شد

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، عماد پور یزدان پناه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان توانست در حوزه فناوری دیجیتال و وبلاگ این جشنواره ملی عنوان برگزیده را کسب کند.

در ادامه متن لوح تقدیر دانشجوی ممتاز واحد کرمان که به امضای معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس استان گیلان رسیده، آمده است:

جناب آقای عماد پوریزدانپناه

برگزیده محترم جشنواره ملی آشتی با طبیعت

خردمندان اهل معرفت و دانش در بستر فرهنگ ایران اسلامی، با الهام از زیبایی های سرشار در طبیعت خداوندی، حماسه ی همدلی و همراهی با دلواپسان محیط زیست، دست به آفرینش های ادبی و هنری شگرفی زده اند.در این دوران همت ورزیدن برای ترویج فرهنگ آشتی با طبیعت، انسانی ترین و فاخرترین نحوه حضور در عرصه فرهنگ اسلامی است.

بدینوسیله ضمن تبریک به حضرتعالی بعنوان برگزیده بخش فناوری دیجیتال و وبلاگ جشنواره ملی آشتی با طبیعت، توفیق و تایید جنابعالی را از درگاه ایزد منان مسئلت داریم.

جشنواره ملی آشتی با طبیعت به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد واز جمله اهداف برگزاری این جشنواره می توان به اشاعه فرهنگ صلح و دوستی، تقویت ایده همزیستی مسالمت‌آمیز با طبیعت و فرهنگ زیست محیطی در جامعه دانشگاهی، تبیین فرهنگ محیط زیست از دیدگاه اسلام، قرآن کریم، پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم، تبیین فرهنگ آشتی با طبیعت و نفی آلودگی زیست محیطی از منظر قانون اساسی، امام (ره) و مقام معظم رهبری اشاره کرد.