آل طه در جلسه شورای استان کرمان : ارتقاء فعالیت های فرهنگی و پژوهشی دو راهبرد اساسی دانشگاه آزاد اسلامی است

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۴ کد خبر : ۱۱۷۸۸ اخبار واحد
یازدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به میزبانی واحد کرمان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی، دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این شورا نامگذاری سال ۱۳۹۶ از سوی مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال را بیانگر حساسیت وتوجه ویژه ایشان به مسائل اقتصادی و نیاز کشور برای حرکت بیشتر به سمت رونق اقتصادی دانست و گفت: دانشگاه ها باید با برنامه ریزی مناسب در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری حرکت نمایندودر این راستا دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس تاکیدات دکتر میرزاده در مسیر تحقق این رهنمود قرار گرفته است.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری بیشتر راه اندازی و توسعه شرکت های دانش بنیان تصریح کرد: مهمترین رسالتی که دانشگاه آزاد اسلامی می تواند در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی داشته باشدارتقا فعالیت های پژوهشی با رویکرد دانش بنیان وتاسیس وتوسعه شرکت ها وفعالیت ها دانش بنیان، برای رونق اقتصادی کشور است.

دبیر هیات امنای استان کرمان، همسویی سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی با منویات مقام معظم رهبری را نشانه توجه ویژه مسئولین این دانشگاه نسبت به مقوله ضروری و مهم اقتصاد دانست و عنوان کرد: راه اندازی و توسعه شرکت های دانش بنیان همواره از دغدغه های اصلی ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و یکی از اساسی ترین سیاست های این دانشگاه محسوب می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ارتقاء فعالیت های فرهنگی و پژوهشی را دو راهبرد اساسی دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کرد و گفت: روسا و مدیران واحد های دانشگاهی بایستی بیش از پیش بر روی این دو حوزه تمرکز داشته باشند و در کنار راه اندازی شرکت های دانش بنیان باید به موضوع پژوهش در اقتصاد دانش بنیان نیز توجه خاص داشت.

رئیس واحد کرمان افزود: در حوزه های فرهنگی و اجتماعی نیز باید بر تقویت ایمان دانشجویان همت گماشت و مانند گذشته ظاهر و باطن اسلامی دانشگاه را حفظ کرد.

آل طه گفت: مدیران و اساتید گروه معارف اسلامی جهت بروزرسانی سرفصل ها و تعمیق بیشتر اعتقادات دانشجویان بکوشند و برای تاثیرگذاری عمیق فرهنگی، برنامه ریزی کاربردی داشته باشند.

وی تصریح کرد: روسای واحد های دانشگاهی بایستی با ایجاد دستورالعمل های مناسب، موضوع گسترش حجاب و عفاف را بصورت جدی پیگیری کرده وبا مشارکت اعضای هیات علمی فعالیت های فرهنگی را توسعه دهند.

رئیس استان کرمان گفت: فعالیت دانش بنیان صرفاً به معنی کسب درآمد نیست اما وظیفه داریم زمینه لازم برای فعالیت های پژوهشی صاحبان ایده را فراهم کنیم تا با دانش خود و امکانات دانشگاه به محصولات دانش بنیان دست یابند.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر فرهنگ سازی برای توسعه تولید و اشتغال در دانشگاه ها عنوان کرد: با فرهنگ سازی مناسب و برنامه ریزی استراتژیک میتوان انگیزه لازم برای ایجاد شغل در جوانان را افزایش داد تا نقش موثری در آینده کشور ایفا کنند.

یازدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به ریاست دکتر بابک آل طه رئیس استان و با حضور رئیس دبیرخانه هیاتامنای استان و روسای واحد هاو شورا های تخصصی این استان برگزار شد.