در شورای اداری و مالی استان کرمان / آل طه: جذب بدهی و مطالبات دانشگاه در اسرع وقت پیگیری شود

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۱۹۰۲ اخبار واحد
دوازدهمین جلسه شورای تخصصی اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور رئیس استان کرمان، رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و معاونین اداری و مالی واحدهاو مراکز استان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی، در این جلسه دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان عنوان کرد: یکی ازمهمترین سیاست ها و راهبرد های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در دوره ریاست جدید، تلاش برای افزایش انضباط مالی و کم کردن هزینه ها است که مسئولیت مستقیم انجام آن بر عهده معاونین اداری و مالی واحدها قرار گرفته است.

آل طه با اشاره به اینکه تعدادی از واحدهای دانشگاهی دچار مشکلات اقتصادی شده اندگفت: واحد ها و مراکز باید باتجدید نظر در هزینه های مالی برای کاهش هزینه های جاری خود تلاش کنند تا بتوانند این دوره را به شکل مطلوبی سپری کنند.

وی وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان را نسبت به کل کشور مطلوب ارزیابی کرد و گفت: از معاونین اداری و مالی واحد ها و مراکز استان انتظار می رود قبل از اینکه در شرایط بحرانی قرار بگیرند، با تهیه و تدوین راهکار های مناسب از بروز مشکلات مالی در واحد ها جلوگیری نمایند.

رئیس واحد کرمان با بیان به منظورکاهش هزینه ها، میتوان از جلسات را بصورت ویدیو کنفرانس برگزار کرد، گفت: یکی از اولویت اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان است که در زمینه شورای اداری و مالی استان باید با تشکیل کمیته کاهش هزینه ها، راهکار های مناسب برای کاهش هزینه های اداری و خدماتی را معرفی نماید.

آل طه با تاکید بر برای استیفای حق و حقوق دانشگاه، از معاونین اداری و مالی واحد های استان کرمان خواست جذب بدهی و مطالبات دانشگاه در اسرع وقت پیگیری شود.