اطلاعیه شماره یک اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در مورد مصاحبه دکتری تخصصی ۱۳۹۶/ غائبین در اولین نوبت مصاحبه بعدی مراجعه نمایند

۱۹ تیر ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۷ کد خبر : ۱۱۹۹۸ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی

به اطلاع داوطلبان آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ استان کرمان می رساند با توجه به برگزاری آزمون مصاحبه دکتری استان از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۸ تیرماه سال جاری و اختصاص یک زمان (نوبت) مشخص برای مصاحبه هر داوطلب، چنانچه داوطلبی در نوبت اعلام شده موفق به انجام مصاحبه نشود، میتواند در اولین نوبت مصاحبه بعدی دکتری تخصصی استان کرمان که توسط گروه مربوطه برگزار می شود شرکت نماید.

داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشترو دسترسی به آخرین اخبارو اطلاعات و بخشنامه ها ی مربوط به آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان می توانند به وب سایت واحد کرمان به نشانی www.iauk.ac.ir مراجعه نموده و یا به یکی از روش های ذیل اقدام نمایند:

1. عضویت درکانال تلگرامی مصاحبه دکتری استان کرمان به آدرس: T.me/Phd1396
  2. شماره های تماس: ۳۱۳۲۱۴۵۵ و۳۱۳۲۱۷۸۶-۰۳۴