آل طه در بازدید از حوزه های مجری آزمون مصاحبه دکتری: آمادگی کامل واحد کرمان برای برگزاری آزمون مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ استان کرمان

۲۴ تیر ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۰ کد خبر : ۱۲۰۱۵ اخبار واحد
دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به همراه دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و دکتر محمد مهدی فروغی رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان از حوزه های برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ استان کرمان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی واحدکرمان، دکتر آل طه در بازدید از حوزه های ۶ گانه آزمون مصاحبه دکتری استان کرمان که یک روز قبل از شروع این مصاحبه ها انجام شد، ضمن تشکر از حوزه های مختلف واحد کرمان، تمهیدات پیش بینی شده و برنامه ریزی های انجام شده در این واحد برای سرویس دهی مطلوب به داوطلبان را مطلوب ارزیابی کرد.

دبیر هیات امنای استان کرمان با بیان اینکه در مصاحبه دکتری سال ۱۳۹۶، حدود ۶۰۰۰ نفر داوطلب مصاحبه خواهند شد، از آمادگی کامل واحد کرمان برای برگزاری این آزمون و برنامه ریزی مناسب برای اطلاع رسانی، راهنمایی، اسکان و پذیرایی داوطلبان و تیم های مصاحبه کننده خبر داد و گفت: باتوجه به قابلیت بالای واحد کرمان و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده انشاا... شاهد برگزاری مصاحبه های دقیق، منظم، سالم و بدون حاشیه خواهیم بود.

بر اساس این گزارش، واحد کرمان از روز یکشنبه ۲۵/۴/۹۶ در دانشکده های ۶ گانه این واحد میزبان ۶۰۰۰ داوطلب مصاحبه دوره دکتری تخصصی سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان خواهد بود.