پیام تسلیت رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت درگذشت مریم میرزاخانی

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۸ کد خبر : ۱۲۰۱۷ اخبار واحد
دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی در صفحه اینستاگرام خود درگذشت مریم میرزاخانی، نابغه ایرانی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت نابغه ایرانی سرکار خانم مریم میرزا خانی که در رشته ریاضی در کشور و جهان درخشید موجب تاثر و تالم گردید.

اینجانب درگذشت این بانوی نخبه ایرانی که خدمات شایسته و بی نظیری را ارائه و توانست نام ایران را در عرصه های مهم علمی جهان به بزرگی ثبت و ضبط نماید به جامعه علمی، دانشگاهی و نخبگان کشور، خانواده معزز و بازماندگان تسلیت عرض می کنم و برای این دانشمند، غفران و رحمت الهی مسئلت می نمایم.

علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی