با حضور داوطبان صورت گرفت: آغاز مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از امروز

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۸ کد خبر : ۱۲۰۱۸ اخبار واحد
مصاحبه‌های حضوری دوره دکتری سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، به میزبانی واحد کرمان آغاز شد.
با حضور داوطبان صورت گرفت:  آغاز مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از امروز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این باره گفت: «مصاحبه های دوره دکتری ۱۳۹۶ در استان کرمان از ۲۵ تیر جاری در واحد مرکز استان برگزار می شود.

دکتر بابک آل طه با بیان اینکه در مصاحبه دکتری سال ۱۳۹۶، بیش از ۶۳۰۰ داوطلب نفر مصاحبه خواهند شد، اظهار کرد: «از معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی اداری و مالی و مدیر کل حراست واحد کرمان خواسته ایم برنامه ریزی مناسب برای میزبانی از تیم های مصاحبه کننده و داوطلبان را انجام دهند.

رئیس واحد کرمان خاطرنشان کرد: «مصاحبه های حضوری دوره دکتری سال ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، در دانشکده های ۶گانه واحد کرمان انجام خواهد شد و از همه مسئولان واحد انتظار می رود تیم های مصاحبه کننده را به خوبی پشتیبانی کنند.

مصاحبه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی تاکنون در تهران انجام می‌شد. دانشگاه آزاد اسلامی با تدبیر و حسن اعتماد مجموعه مدیریتی جدید در دانشگاه، این اعتبار بزرگ را امسال به استان‌ها داده است که باید این فرصت را مغتنم شمرده و بر اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی استان خود بیفزایند.

این مصاحبه که از ۱۸ تیر آغاز شده تاکنون در استان های البرز، تهران، قزوین و قم (۱۸ تا ۲۲ تیر) سمنان، گلستان، گیلان و مازندارن (۲۱ تا ۲۴ تیر) خراسان (جنوبی، رضوی و شمالی) (۲۳ تا ۲۶ تیر) و سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و یزد (۲۵ تا ۲۸ تیر) آغاز شده و در حال انجام است.

نتایج مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی به صورت متمرکز تا ۱۵ مرداد به سازمان سنجش ارسال می‌شود و سازمان سنجش نیز پس از پردازش لازم، نتایج را اعلام می‌کند.