در برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» عنوان شد؛ رفع نیازمندی های علمی با تاسیس شعب دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهایی که به لحاظ فرهنگی، تاریخی و اعتقادی به ایران نزدیکند

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۲ کد : ۱۲۰۲۰ اخبار واحد
در قسمت پانزدهم مجله دانشگاه، که شب گذشته از شبکه اول سیما پخش شد، دکتر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهایی که به لحاظ فرهنگی، تاریخی و اعتقادی به کشور ما نزدیک هستند می تواند شعباتی تاسیس کرده و از این راه به رفع نیازمندی های علمی آن کشورها نیز کمک کند.
در برنامه تلویزیونی «مجله دانشگاه» عنوان شد؛  رفع نیازمندی های علمی با تاسیس شعب دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهایی که به لحاظ فرهنگی، تاریخی و اعتقادی به ایران نزدیکند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نوریان دبیر هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در این برنامه با بیان اینکه در دهه های اخیر مساله جهانی شدن و بین المللی شدن به یکی از موضوعات مهم تبدیل شده است، گفت: در حقیقت یک حکومت مجازی در حال حاضر به نام حکومت شبکه های اینترنتی در دنیا وجود دارد.

نوریان افزود: این برقراری ارتباط و بهره گیری از پتانسیل های یکدیگر در مساله جهانی شدن باعث رشد و هم افزایی شده و دانشگاه ها که مراکز علمی هستند می توانند از این خاصیت ها استفاده کرده و باعث ارتقای مجموعه خود شوند.

در این برنامه اشاره شد که دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر ۴ واحد برون مرزی در کشورهای لبنان، افغانستان، امارات متحده عربی و انگلستان و ۴ دفتر در کشورهای آلمان، ایتالیا و روسیه تاسیس کرده است.همچنین مقرر شده در ۱۶ کشور دیگر واحد و دفتر دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شود.

تعداد کل دانشجویان خارجی دانشگاه ۸ هزار و ۶۷۸ نفر است.در سال ۱۳۸۸ تعدا ۲۷۶ نفر دانشجوی غیر ایرانی در این دانشگاه بصورت آزمون پذیرفته شده اند و این رقم در سال ۱۳۹۵ به ۸۲۲ نفر دانشجوی غیر ایرانی رسیده است.

ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این برنامه با بیان اینکه در ابتدای سال ۱۳۹۲ برنامه ۵ ساله راهبردی حوزه بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی طراحی و تنظیم شده است، گفت: این برنامه تنظیم شد تا با عملیاتی کردن راهکارها و روش ها باعث شود دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه بین الملل حضور موثری داشته باشد.

همچنین در این مجموعه تلویزیونی تاکید شد که طبق برنامه ریزی ها، شبکه بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی که مرکب از واحدهای بین الملل، برون مرزی، دفاتر و واحد الکترونیک دانشگاه است از مهر ماه امسال حدود ۲ هزار و ۷۰۰ دانشجو از طریق این شبکه جذب شوند.

ابراهیمی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در سه بخش عمده در حوزه بین الملل فعالیت دارد، گفت: یکی از بخش های عمده فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی حضور فیزیکی دانشگاه در خارج از کشور بصورت شعبات و دفاتر دانشگاه آزاد اسلامی است و در حال حاضر دانشگاه در ۵ نقطه جهان دارای شعبه است.