امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۹ کد : ۱۲۰۲۷ اخبار واحد
داوطلبان متقاضی پذیرش در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی و نیز دوره‌های بدون آزمون ارشد این دانشگاه فقط تا ساعت ۲۴ امروز ۳۱ تیر برای انتخاب رشته فرصت دارند.
امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از خبرگزاری آنا، مهلت انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد که پیش از این تا ۲۷ تیر اعلام شده بود، برای رفاه حال کسانی که انتخاب رشته خود را انجام نداده بودند، تا ۳۱ تیر تمدید شده است. بنابراین داوطلبان فقط تا ساعت ۲۴ امروز شنبه ۳۱ تیر فرصت دارند تا به سامانه مرکز آزمون این دانشگاه به نشانی www.azmoon.org مراجعه و انتخاب رشته کنند.

همچنین ثبت‌نام بدون آزمون این مقطع در دانشگاه آزاد اسلامی نیز در همین تاریخ به اتمام می‌رسد. داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می‌توانند متناسب با کد رشته امتحانی خود حداکثر ۱۰۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

همچنین داوطلبانی که پیش از این انتخاب رشته کرده‌اند هم می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد، فرم انتخاب رشته خود را ویرایش کنند.