صعود تیم کوهنوردی واحد کرمان به ارتفاعات بیدخوان بردسیر

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۷ کد خبر : ۱۲۰۵۹ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی اخبار واحد
همزمان با دهه کرامت و به همت دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر و شورای ورزشی استان کرمان و در راستای ایجاد روحیه شادابی و نشاط، جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه‌های استان در قالب تیم‌های کوه‌نوردی به ارتفاعات ۳۰۲۸ متری بیدخوان بردسیر صعود کردند.
صعود تیم کوهنوردی واحد کرمان به ارتفاعات بیدخوان بردسیر

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، در این همایش بالغ بر ۷۰ استاد و کارمند از واحدهای کرمان، بردسیر، سیرجان، رفسنجان، زرند، جیرفت و کهنوج حضور داشتند.

تیم کوهنوردی واحد کرمان به سرپرستی محمد حسین صادقی و با ترکیب منصور عالم زاده، وحید رضایی، رضا شاهبدین زاده، فریدون امیرشکاری، مجید سلطانی، سید مهدی هاشمی، مرتضی ملکی و مجید خالقی به ارتفاعات بیدخون بردسیر صعود کرد.

اجرای برنامه‌های فرهنگی از سایر فعالیت‌های انجام شده در این همایش بود.

بیدخوان به عنوان بهشتی سرسبز در ۳۶ کیلومتری جنوب غربی بردسیر قرار گرفته و با داشتن کوه‌ها و دره‌های زیبا یکی از خوش آب و هواترین مناطق استان کرمان به شمار می رود، درخت گردوی ۲۰۰۰ ساله و غار یخی از جاذبه‌های گردشگری بیدخوان است.