تقدیر آل طه از اساتید، کارمندان و دانشجویان استان کرمان

دکتر بابک آل طه رئیس سابق واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان طی پیامی از تلاش و همراهی روسای واحد های این استان، اعضای هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد کرمان تقدیر کرد.
تقدیر آل طه از اساتید، کارمندان و دانشجویان استان کرمان

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در متن پیام آل طه آمده است:

روسای واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان استان، اعضای محترم هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز و ارجمند واحد کرمان

با سلام و احترام

بدینوسیله ازهمراهی همه ی شما دوستان عزیز در طول دروه ی تصدی اینجانب سپاسگزارم واز تلاش و جدیت تک تک شما بزرگواران در انجام وظایف جمعی مان قدردانی می کنم.

برای مدیریت جدید دانشگاه و شما یاران پر تلاش و دلسوز آرزوی موفقیت و سربلندی در خدمت به نهاد مقدس دانشگاه آزاد اسلامی را دارم.

بابک آل طه کوهبنانی

گفتنی است در پی استعفای بابک آل طه، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از زحمات آل طه، با استعفای وی موافقت و طی حکمی حمدالله منظری توکلی رابعنوان سرپرست واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان منصوب کرد.