از امروز به روی آنتن می رود؛پخش برنامه تلویزیونی "رویایت را آزاد انتخاب کن" از شبکه یک سیما

۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۹:۲۴ کد خبر : ۱۲۰۶۵ اخبار واحد
برنامه تلویزیونی "رویایت را آزاد انتخاب کن" با محوریت تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی از امروز بر روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این برنامه تلویزیونی که قبل از خبرهای ساعت ۱۹، ۱۴ و ۲۱ به مدت هفت دقیقه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد، با رویکردی خلاقانه و نگاهی جدید به بیان مهم ترین مزایای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی، انتظارات دانشجویان از دانشگاه، نقش و تاثیر دانشگاه در سطح جامعه و دستاوردهای آن در حوزه های مختلف اعم از آموزش، پژوهش های دانش بنیان، علم روباتیک و.. پرداخته خواهد شد.

در این برنامه تلویزیونی که به مدت یک هفته از شبکه یک سیما پخش خواهد شد، عظمت و بزرگی دانشگاه آزاد اسلامی، با چشم اندازی از آزمایشگاه ها و کارگاه ها، امکانات ورزشی و رفاهی و افتخارات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به تصویر کشیده شده است.