فروغی خبر داد:تحصیل دررشته های خاص واحد کرمان از طریق ثبت نام در کنکور سراسری / ۲۶ مرداد آخرین فرصت داوطلبان

۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۹:۵۵ کد خبر : ۱۲۰۶۷ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان شرایط تحصیل دررشته های خاص این واحد را اعلام کرد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، دکتر محمد مهدی فروغی رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان اظهار کرد: داوطلبان رشته های مهندسی هوافضا، پزشکی عمومی، پرستاری، مامایی، بهداشت خانواده، میکروبیولوژی و زیست شناسی سلولی و ملکولی میتوانند از طریق ثبت نام در کنکور سراسری سال ۱۳۹۶ در واحد کرمان تحصیل نمایند.

فروغی افزود: علاقمندان می توانند تا ۲۶ مرداد ماه سال جاری با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org مراجعه و در قسمت آزمون سراسری اقدام به انتخاب رشته نمایند.