در آئین معرفی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان / دکتر منظری توکلی تاکید کرد: کیفیت بخشی به آموزش، تاسیس موسسات دانش بنیان، راه اندازی و بهره برداری از سامانه آزمایشگاه‌های همکار استاندارد (سا‌ها) و شهرک فناوری آزاد (شفا)

۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۲۰:۰۷ کد خبر : ۱۲۰۶۸ اخبار واحد
آئین معارفه سرپرست واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان صبح امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید انصاریان نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کرمان، دکتر آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان، روسای واحد‌ها و شوراهای تخصصی این استان و مدیران، مسئولین و اعضای شورای واحد کرمان برگزار شد.
در آئین معرفی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان / دکتر منظری توکلی تاکید کرد:  کیفیت بخشی به آموزش، تاسیس موسسات دانش بنیان، راه اندازی و بهره برداری از سامانه آزمایشگاه‌های همکار استاندارد (سا‌ها) و شهرک فناوری آزاد (شفا)

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، درابتدای این مراسم دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان با تبریک انتصاب دکتر حمد الله منظری بعنوان رئیس واحد کرمان و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان اظهار کرد: بنا به ضرورت سازمان‌ها، تغییر و تحول در مدیریت این نهاد‌ها اتفاق می‌افتد که باید تاثیر مثبتی بر عملکرد آن‌ها داشته باشد.

وی باتشریح خدمات ارزنده دکتر آل طه به واحد کرمان ودانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان گفت: مدیریت، اخلاق، نجابت، صبر و بردباری این عزیز بر هیچکس پوشیده نیست و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد همکاری دوباره وی در دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.

آقاجانی با بیان اینکه واحد کرمان در جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ حوزه به عنوان واحد بر‌تر انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت، اظهار کرد: تلاش‌های دکتر آل طه برای توسعه حوزه‌های علمی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی را نمی‌توان نادیده گرفت وکسب عنوان برتردر بین واحد‌های دانشگاه‌های آزاد اسلامی در ۳ حوزه مجتمع آزمایشگاهی، سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد «سا‌ها» و پایان‌نامه دکتری شیمی نمونه‌ای از خدمات ارزنده رئیس سابق استان کرمان است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح مسئولیت خطیردکتر منظری توکلی بعنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، خاطرنشان کرد: مدیریت واداره واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان نیازمند همکاری و تعامل سازنده همه همکاران است و برای موفقیت و سربلندی این دانشگاه باید بصورت یکپارچه به مدیریت جدید استان کمک کنیم.

وی با تشریح سوابق مدیریتی سرپرست واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تصریح کرد: دکتر منظری توکلی فردی مدیر، متعادل و منطقی هستند که سوابق درخشانی در زمینه‌های مختلف مدیریتی دارند و امیدوارم همچون گذشته در اداره امور دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان موفق و موید باشند.

همچنین در ادامه این مراسم دکتر حمدالله منظری توکلی رئیس جدید واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ضمن تقدیر و تشکر از حسن اعتماد دکتر رهبر ریاست این دانشگاه، اظهار کرد: بر طبق دستورات صریح خداوند و قرآن باید برای خدا قیام و حرکت کرد و در کلیه اعمال و کار‌ها خدا را شاهد و ناظر خود بدانیم.

دکتر حمدالله منظری توکلی دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه را اعضای یک خانواده معرفی کرد و افزود: همه ما در دانشگاه آزاد اسلامی یک تیم هستیم و بایدبا حداکثر توان و بصورت گروهی برای رضای پروردگار متعال و پیشبرد اهداف والای دانشگاه فعالیت کنیم.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان از دستاوردهای انقلاب اسلامی و مورد توجه مقام معظم رهبری است.

منظری توکلی دانشگاه آزاد اسلامی را از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست واظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بعنوان یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی باید در حوزه‌های مختلفی همچون تحقیق، آموزش و پژوهش از دانشگاه‌های نسل سوم باشد و فارغ التحصیلان کارآفرین پرورش داده و به جامعه تحویل دهد.

منظری توکلی با تقدیر از زحمات دکتر آل طه بر تداوم فعالیت‌ها و برنامه‌های مدیریت قبلی واحد تاکید کرد وگفت: از همه همکارانم در استان کرمان می‌خواهم با رویکرد فرهنگی و اعتقادی، تفکر مدیریت دینی و مشارکتی را بر مدیریت فردی ترجیح داده و با بهره‌مندی از روابط انسانی و استفاده از همه پتانسیل‌های دانشگاه، در چهارچوب قوانین و مقررات، در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه بکوشند.

وی بر تعامل سازنده با دفتر نهاد رهبری، دفتر فرهنگ اسلامی، تشکل‌های استادان و دانشجویان تاکید کرد و گفت: کیفیت بخشی به آموزش، جذب هیات علمی پرتوان و تاسیس موسسات دانش بنیان، انتشار مجلات علمی معتبر، راه اندازی و بهره برداری از سامانه آزمایشگاه‌های همکار استاندارد (سا‌ها) و شهرک فناوری آزاد (شفا) از جمله برنامه‌های استان کرمان در دوره مدیریت ریاست جدید دانشگاه ازاد اسلامی می‌باشد.

منظری با تاکید برکاهش هزینه‌ها وایجاد منابع جدید مالی برای دانشگاه، خواستار تجاری سازی دانش و ایده‌ها شد.

وی دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی فراجناحی دانست و گفت: دانشگاه باید جریان ساز بوده و بدن تسلیم شدن به سیاست ورزان، با رویکرد تعلیم و تربیت و بدون حاشیه سازی و مسائل سیاسی، با محوریت علمی وفرهنگی به سمت جلو حرکت کند.

منظری توکلی با بیان اینکه همه ما باید برای خدمتگزاری آماده شویم، افزود: همه ما تفکرات سیاسی خاص خود را داریم، اما نباید اجازه دهیم تفکراتمان علم، پژوهش و آرمان‌های دانشگاه را تحت تاثیر قرار دهد.

استاد اخلاق دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کار و تلاش ما باید در تلاش و توان ما دیده شود و باید با تمام توان برای دستیابی به آرمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی تلاش کنیم.

در ادامه این مراسم دکتر ابوالفضل جعفر قلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به نمایندگی از روسای واحد‌های استان کرمان، با تقدیر از حسن انتخاب دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اذعان کرد: دکتر حمدالله منظری توکلی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی بوده و با سابقه مدیریتی درخشان کارنامه خودو تجربه‌های قبلی، از فرصت‌ها و تهدید‌ها و چالش‌های پیش روی دانشگاه بخوبی مطلعند و مطمئناً با همکاری این مدیر توانمند شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش واحد‌های دانشگاهی استان کرمان خواهیم بود.

جعفر قلیخانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات رئیس سابق استان کرمان، افزود: همه روسای واحد‌های دانشگاه آزاداسلامی استان کرمان از انتخاب و انتصاب دکتر منظری خوشحال هستیم وبه راستی بعد از پایان دوره خدمات دکتر آل طه، ایشان گزینه اصلح و مناسبی برای تصدی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان هستند.