در آئین معرفی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان / دکتر انصاریان: پیشرفت علمی از مصادیق بارز اقدار جمهوری اسلامی است / برنامه ریزی دقیق برای رعایت نظم و انضباط و جلوگیری از اسراف در دانشگاه / استفاده از امکانات دانشگاه برای افزایش شور و نشاط جوانان

۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۲۱:۱۱ کد خبر : ۱۲۰۶۹ اخبار واحد
آئین معارفه سرپرست واحد کرمان و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان صبح امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید انصاریان نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کرمان، دکتر آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان، روسای واحد‌ها و شوراهای تخصصی این استان و مدیران، مسئولین و اعضای شورای واحد کرمان برگزار شد.
در آئین معرفی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان / دکتر انصاریان:  پیشرفت علمی از مصادیق بارز اقدار جمهوری اسلامی است / برنامه ریزی دقیق برای رعایت نظم و انضباط و جلوگیری از اسراف در دانشگاه / استفاده از امکانات دانشگاه برای افزایش شور و نشاط جوانان

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمیدانصاریان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ضمن تبریک انتصاب دکتر حمدالله منظری توکلی بعنوان سرپرست دانشگاه ازاد اسلامی واحد کرمان اظهار کرد: رویکرد دکتر ولایتی رئیس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر رهبر اسلامی شدن کامل دانشگاه است.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان افزود: توسعه کمی دردانشگاه آزاد اسلامی بسیار مطلوب است اما برای ارتقای بیشتر کیفیت آموزشی باید برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر کسب تحصیل و تهذیب توسط جوانان گفت: نیروی فارغ التحصیل از دانشگاه باید تخصص لازم در رشته خود را داشته وبا تعهد به کشور و جامعه خدمت کند.

انصاریان پیشرفت علمی کشور را از مصادیق بارز اقدار جمهوری اسلامی دانست و گفت: باید توجه بیشتری به تحصیل علم و دانش داشته باشیم چرا که پیشرفت علمی موجب قدرت و عظمت یک حکومت و کشور است.

عضو هیات علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین کارهای فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی تعلم رشته‌های مورد نیاز جامعه و توجه به ارتقای کیفیت و کاربرد آموزش است.

وی با تاکید بر تربیت نیروهای کارآفرین و خلاق، تصریح کرد: نرخ بالای بیکاری در کشور نشان دهنده متخصص نبودن فارغ التحصیل و جوانان است که باید بعد از فراغت از تحصیل دوره‌های کارآموزی را بگذرانند.

انصاریان افزود: کار آفرینی یک علم است و جوانان باید پشت میز نشینی را رها کرده و با انگیزه و تلاش مظاعف برای خود و سایر مردم اشتغال ایجاد کنند.

وی با اشاره به بحث تذهیب در دانشگاه‌ها گفت: بایستی با برنامه ریزی مناسب در دانشگاه‌ها انسان پرورش داده و با آموزش آموزه‌های دینی به جوانان، از انجام کارهای فرهنگی نامتعارف جلوگیری کرد.

انصاریان با بیان اینکه باید به نماز اهمیت اجرایی و عملی داد و در دانشگاه‌ها و ادارات هیچ کاری مهم‌تر از نماز نباشد، خاطرنشان کرد: باید با اقامه نماز انساهای منظم و مسئولیت پذیر تربیت کرد و به جامعه اسلامی تحویل داد.

انصاریان تصریح کرد: نظم، انضباط و جلوگیری از اسراف از مصادیق امر به معروف هستند وبرنامه ریزی دقیق و تذکرات لسانی برای رعایت نظم و انضباط و کاهش هزینه‌ها بصورت جدی تری پیگیری ودنبال شود تا امر به معروف ونهی ازمنکر در دانشگاه‌ها رونق بگیرد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر توجه به ورزش جوانان گفت: در حوزه ورزش باید برای شور و نشاط جوانان و تربیت افراد سالم از همه امکانات دانشگاه استفاده کرد که باید بصورت جدی پیگیری شود.

وی در پایان از زحمات ارزنده دکتر آل طه رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان تقدیر و تشکر نموده و برای وی آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.