آخرین جزئیات اعلام نتایج دکتری تخصصی ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی / کارنامه داوطلبان تا ساعت ۱۹ امروز بر روی سایت مرکز سنجش و پذیرش قرار می گیرد

نتایج آزمون دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج آزمون دکتری تخصصی ۱۳۹۶ عصر روز شنبه ۴ شهریور ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org قرار گرفت.

کارنامه کلیه داوطلبان حاضر در جلسه مصاحبه این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۱۹ امروز بر روی پایگاه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.com قرار خواهد گرفت.

پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از تاریخ و چگونگی ثبت نام و مدارک مورد نیاز به اطلاعیه مندرج در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ac.ir مراجعه نمایند.

شایان ذکر است نتایج دوره بدون آزمون این مقطع ویژه استعداد های درخشان در دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام خواهد شد.