انتشار کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ روز جمعه ۱۰ شهریور ماه توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org قرار گرفت و کارنامه داوطلبان تا ساعت ۱۷ امروز (یکشنبه ۱۲ شهریور) بر روی همین پایگاه منتشر خواهد شد.
انتشار کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش، کارنامه تمامی داوطلبانی که در این آزمون شرکت و در موعد مقرر نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرده اند، تا ساعت ۱۷ امروز (یکشنبه ۱۲ شهریور) بر روی پایگاه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.com قرار خواهد گرفت.
پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از تاریخ و چگونگی ثبت نام و مدارک مورد نیاز به راهنمای ثبت نام مندرج در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ac.ir مراجعه کنند.
شایان ذکر است نتایج دوره بدون آزمون این مقطع ویژه استعداد های درخشان در دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام خواهد شد.