آغاز انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته با آزمون ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۲ کد خبر : ۱۲۱۳۴ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعتاز ۱۳ شهریورماه آغاز شد.
آغاز انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته با آزمون ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز سنجش و پذیرش، دکتر امیررضا شاهانی گفت: کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ناپیوسته که رشته امتحانی آنها در دوره با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شده است، می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب حداکثر ۱۰ رشته / محل اقدام کنند.
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش در ادامه افزود: انتخاب رشته از ۱۳ شهریور آغاز و تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۱۹ شهریور ادامه خواهد داشت.
دکتر امیررضا شاهانی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت رشته های ارائه شده در دوره با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، داوطلبان قبل از تهیه کارت اعتباری ثبت نام، از رشته های ارائه شده در این دوره اطلاع حاصل نمایند.
وی در پایان گفت: نتایج انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته ۱۳۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی هفته آخر شهریور اعلام خواهد شد.