با حضور دکتر منظری توکلی: از دانش آموز نخبه سما واحد کرمان تجلیل شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۴ کد خبر : ۱۲۱۳۵ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
طی مراسمی و با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان، معاون سمای استان ازدانش آموز نخبه سمای واحد کرمان قدر دانی کرد.
با حضور دکتر منظری توکلی:  از دانش آموز نخبه سما واحد کرمان تجلیل شد

به گزارش اداره روابط عمومی، دکتر حمد الله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمان در ابتدای این جلسه با تاکید بر اینکه روحیه خوب درپیشرفت انسان ها تاثیر بسزایی دارد تصریح کرد: خانواده ها نقش بسزایی در حفظ و ارتقای روحیه فرزندان دارند و انسان هایی که روحیه مناسبی داشته باشند تمام مشکلات و بیماری ها را پشت سر می گذارند و پیروز میدان های مختلف خواهند بود.

رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان گفت: اینجانب به نیابت از دانش آموزان سما و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از زحمات جنابعالی وهمه عزیزانی که در راستای پیشرفت علم و تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدم بر می دارند تشکر و قدردانی می کنم.

منظری توکلی با تقدیر ازپشتکار ستودنی امین رضا کرمی افزود: خداوند به انسان قدرت داده تا بتواند هرکاری را انجام دهد و جهان هستی را تسخیر کند و تنها راه آن استفاده از علم، خود بشر است.

دبیر هیات امنای استان کرمان با تاکید بر حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی از صاحبان ایده، پژوهشگران ونخبگان خاطرنشان کرد: اختراعات و دستاوردهای دانش آموزان و دانشجویان توسط مراکز رشد واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان دانشگاه، تا مرحله تولید انبوه و تجاری حمایت می شوند.

در ادامه این مراسم دکتر سید حمید غفوری معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان و رئیس آموزشکده سمای این واحداظهار کرد: دانش آموزان مراکز سما استان کرمان در زمره خلاق ترین و مستعدترین دانش آموزان کشور هستند که در مسابقات مختلف علمی و ورزشی به خوبی درخشیده اند.

معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: اختراع این دانش آموز کرمانی با عنوان دستگاه ایمن ساز امواج موبایل قابلیت تبدیل به محصول اقتصادی را نیز دارد و در حال حاضر متقاضیانی برای خرید و ثبت این اختراع اعلام آمادگی کرده اند.

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، طرح امین رضا کرمی با عنوان «دستگاه ایمن ساز امواج موبایل» قبلاً در بخش دست سازه‌های مسابقات استانی جشنواره خوارزمی که با حضور ۱۰۵۷۵ دانش‌آموز از مدارس دوره اول متوسطه ناحیه یک آموزش و پرورش در شش محور آزمایشگاهی، ادبیات، پژوهش، دست‌سازه، زبان انگلیسی و کارآفرینی برگزار شد، رتبه بر‌تر استان کرمان را کسب کرده وبه مرحله کشوری جشنواره جوان خوارزمی راه یافته بود.

سومین دوره جشنواره علمی پژوهشی نوجوان خوارزمی ویژه دانش آموزان دوره متوسطه اول از سراسر کشور در مشهد با حضور ۱۸۵ دانش آموز دختر و ۱۰۸ دانش آموز پسر در پنج رشته پژوهش علمی، مسابقات آزمایشگاهی، دست سازه، زبان انگلیسی و زبان و ادبیات فارسی به مدت دو روز برگزار شد و امیر رضا کرمی دانش آموز پایه هشتم دبیرستان پسرانه سما واحد کرمان با شکست رقبا موفق به کسب مقام سوم کشوری این جشنواره شد.

پرورش رشد وشکوفایی استعداد‌ها وخلاقیت‌های نوجوانان وجوانان و توسعه وتعمیق روحیه پژوهش، نوآوری وحمایت وهدایت مادی ومعنوی از هنرجویان و دانش آموزان پژوهشگر ونوآور از مهم‌ترین اهداف برگزاری جشنواره جوان خوارزمی به شمار می‌رود.

این دانش آموز پایه هشتم دبیرستان پسرانه سما واحد کرمان از کودکی دچار بیماری خاص می باشد و به همین دلیل تا کلاس ششم توسط مادرش در منزل آموزش دید و با پشتکار وهمت ضمن غلبه بر بیماری، توانست مقام سوم کشوری جشنواره جوان خوارزمی را ازآن خود کند.

در پایان این مراسم از زحمات این دانشجوی نخبه و خانواده وی تقدیر بعمل آمد.