در آئین بدرقه گروه جهادی عمار بسیج دانشجویی واحد کرمان / دکتر منظری توکلی: جهادگران بسیجی پرچمدارتوسعه ارزش های دینی و انقلابی ومروج فرهنگ ناب اسلامی هستند

آئین بدرقه گروه جهادی عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در واحد های دانشگاهی استان، جمعی از مدیران و مسئولان واحد کرمان و خانواده معزز شهدا، مسئولین استانی و لشکری و اعضای این گروه جهادی برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در ابتدای این مراسم که در سالن آمفی تئاتردانشکده پزشکی واحد کرمان برگزار شد، دکتر حمد الله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان، ضمن خیر مقدم به حاضرین، ولادت امام هادی (ع) و فرارسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک گفت واظهارکرد: «یکی از القاب حضرت علی (ع) امیرالمومنین است که اشاره به صفت مومن واسما خداوند دارد وبیانگر این موضوع است که بندگان مومن آئینه دار صفت خداوندباری تعالی بر روی زمین هستند.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان این موضوع که پیامبر بزرگ اسلام ۱۰۳ صفت برای مومنان برشمرده اند، به تفسیر برخی از این صفات پرداخت و گفت: «یکی ازصفات مومن «جوال الفکر» است، یعنی کسی که فکرش متحجّر، جامد و راکد نیست، بلکه دائماً در جولان است و فکری بلند و پویا دارد و به حدی از علم قانع نیست.»

منظری توکلی ادامه داد: «صفت دیگر مومن «جوهری الذکر» به معنای دائم ذکر گوینده و آشکار کننده ذکر است، که این ذکر در واقع در جایی که آشکار است تبلیغ است و در جایی که مخفیانه است اثر مخصوص به خودش را دارد.»

او افزود: «از دیگر صفات مومن میتوان به «مذکّر الغافل» و «معلّم الجاهل» اشاره کرد که به معنای امر به معروف و نهی از منکرغافلان وتعلیم و هدایت آنها است.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی «لطیف الحرکات» را از دیگر صفات مومن نام برد و گفت: «رفتار و حرکات مومنان واقعی توأم با لطف است، هیچگاه تلخ و اخمو نیستند و با خلق خدا برخورد محبّت آمیز و لطیف دارند.»

رئیس واحد کرمان جهادگران بسیجی را مصداق بارز مومنان معرفی کرد که با تعصی از امیر و مقتدایشان حضرت علی (ع) و با خلوص نیت به یاری مظلومان، محرومان و نیازمندان می شتابند.

این مقام مسئول با تشریح آیه شریفه: "یا ایها الذین آمنوا اتقوا الله وابتغوا الیه الوسیله وجاهدوا فی سبیله لعلکم تفلحون" سه گام رستگاری را تقوا، استفاده از فرصت ها و جهاد در راه خدا معرفی کرد واز جوانان خواست تقوا و پرهیزگاری پیشه کرده و از نعمت های خداوند متعال و فرصت های ارزشمند جوانی به نحو احسن و اکمل بهره ببرند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد جهاد، برگزاری اردوهای جهادی را نمونه بارز جهاد سازندگی دانست وگفت: «جهادگران بسیجی پرچمدارتوسعه ارزش های دینی و انقلابی وترویج کننده فرهنگ ناب اسلامی هستند.»

منظری توکلی جوانان بسیجی جهاد گر را سربازان ولی امر مسلمین امام خامنه ای و ترویج کننده ولایتمداری و فرهنگ جهاد و انقلاب دانست و عنوان کرد: «بسیجیان سربازان عزیز ولایت هستند که با خود سازی و گذشت از مظاهر دنیا به یاری محرومین و مستضعفان شتافته و بدون هیچ چشمداشتی بر زخم مظلومان مرهم میگذارند.»

دکتر منظری توکلی با تشکر از اقدام خود جوش و خداپسندانه گروه جهادی عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برای آنان آرزوی توفیق و سربلندی در خدمت هرچه بیشتر به مقام عظمای ولایت، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم ستمدیده و محروم کرد.

به اساس این گزارش گروه جهادی عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان متشکل از ۸۰ نفر عضو فعال به مدت ۱۰ روزبا حضور در مناطق محروم رودبار جنوب استان کرمان باهدف کمک به مردم محروم این مناطق به ارائه خدمات پزشکی، عمرانی و فرهنگی آموزشی همچون ساخت مسجد و خانه عالم، سرویس بهداشتی، رنگ آمیزی مدارس، آموزش قرآن، حلقه های معرفتی، جلسات اخوت بین مردم منطقه، برگزاری جشن عیدغدیر، یادواره شهدا و دعای کمیل، تدریس کتب مدارس و کمک به کشاورزان و دامپروران خواهند پرداخت.