دکتر زاینده رودی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه خبر داد: تشکیل هیات مذهبی باقرالعلوم در واحد کرمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۲ کد خبر : ۱۲۱۶۲ اخبار واحد
دبیر هم اندیشی دانشگاه آزاداسلامی واحدکرمان از تشکیل دائمی هیات مذهبی اساتید در این واحد خبر داد.

دکتر محسن زاینده رودی دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و دانشگاه های استان در مصاحبه با اداره روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: بدنبال مصوبات جلسات اردیبهشت و مرداد ماه شورای هم اندیشی واحد کرمان، مقرر شد هیات مذهبی اساتید این واحد با رویکرد فرهنگی و علمی و با نگاه به ارزش های جامعه اسلامی شکل بگیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در پی این مصوبه جلسات متعددی برگزار گردید و در نهایت با تشکیل هیات موسس، اساسنامه این هیات مذهبی تصویب و عنوان مبارک باقرالعلوم برای آن انتخاب شد.

زاینده رودی با بیان اینکه هیات مذهبی باقرالعلوم در آینده نزدیک عضوگیری خواهد کرد، گفت: اعضای هیات موسس هیات مذهبی اساتید واحد کرمان متشکل از رئیس و معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرمان، مسئول بسیج دانشجویی این واحد ومسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در واحد های دانشگاه آزاداسلامی استان و سه نفر از اساتید متعهد، علاقمند و باتجربه، در مورد نحوه و نوع تبلیغات و عضو گیری تصمیم گیری خوهند کرد.

وی در پایان از تلاش های دکتر حمد الله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید انصاریان مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در واحد های دانشگاه آزاداسلامی استان برای پیگیری مصوبات شورای هم اندیشی و تصویب اساسنامه هیات مذهبی اساتید واحد کرمان تقدیر و تشکرد کرد.