فروغی خبر داد: ادامه روند ثبت نام و پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع تحصیلی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی واحد کرمان / فرصت ثبت نام برای دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری همچنان باقیست

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۹ کد خبر : ۱۲۱۶۴ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان از پذیرش دانشجو بدون آزمون در بیش از ۸۰ رشته تحصیلی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی واحد کرمان در مهرماه ۹۶ خبرداد.
فروغی خبر داد:  ادامه روند ثبت نام و پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع تحصیلی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی واحد کرمان / فرصت ثبت نام برای دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری همچنان باقیست

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، دکتر محمد مهدی فروغی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان و با دارا بودن پتانسیل های ارزشمندی چونبیش از ۱۲۰۰۰۰ جلد کتاب، کتابخانه دیجیتال، پایگاه های اطلاعاتی، ۳۵۰۰۰ متر مربع پارک و اماکن تفریحی ،۵۷ آزمایشگاه و ۱۲ کارگاه آموزشی ،۵۷۱۶۰ نفرفارغ‌التحصیل و دانش‌آموخته، ۷۱ ساختمان با متراژ ۱۰۹۳۸۹ مترمربع، کادر هیات علمی توانمند و امکانات مجهز، از بین دارندگان دیپلم نظام قدیم، پیش دانشگاهی، دیپلم فنی و حرفه‌ای یا کاردانش و فارغ التحصیلان مقطع کاردانی در مقاطع «کارشناسی»، «کارشناسی ناپیوسته» و «کاردانی» در مهرماه سال جاری بدون آزمون ورودی دانشجو می‌پذیرد.

وی تحصیل در دانشگاه آزا اسلامی واحد کرمان را فرصتی مغتنم برای متقاضیان دانست وافزود: دارندگان مدرک دیپلم نظام قدیم متوسطه یا گواهی پیش دانشگاهی نظام جدید می‌توانند در رشته‌های «کارشناسی پیوسته»، زبان وادبیات انگلیسی، آموزش زبان انگلیسی، فلسفه و حکمت اسلامی، فقه ومبانی حقوق اسلامی، پژوهشگری اجتماعی، آموزش علوم اجتماعی،، مددکاری اجتماعی، علوم اقتصادی، مدیریت بازرگانی، مدیریت دولتی، مدیریت صنعتی، حسابداری، علوم ورزشی، ریاضیات و کاربردها، فیزیک، شیمی، شیمی محض، شیمی کاربردی، زیست شناسی گیاهی، مهندسی پزشکی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی معدن، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک بیوسیستم، علوم ومهندسی آب، مهندسی فضای سبز، نقاشی، ارتباط تصویری، مهندسی معماری، مهندسی شهرسازی بدون آزمون ورودی ثبت نام کنند.

رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان این موضوع که فارغ‌التحصیلان کاردانی نیز می توانند بدون هیچ محدودیتی و بر اساس علاقه در سایر رشته‌های کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) واحد کرمان بدون آزمون ورودی ثبت نام کنند این رشته ها را شامل آموزش زبان انگلیسی، آموزش و پرورش ابتدایی، آموزش دینی وعربی، حسابداری، آموزش ریاضی، آموزش علوم تجربی، مهندسی تکنولوژی الکترونیک، مهندسی اجرائی عمران، معماری، مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، گرافیک، ارتباط تصویری، تربیت بدنی وعلوم ورزشی –مدیریت وبرنامه ریزی تربیت بدنی اعلام کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر این موضوع که فرصت ثبت نام برای ثبت نام و پذیرش دانشجویان بدون آزمون (مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی) و باآزمون (مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) همچنان باقیست، گفت: متقاضیان تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که در آزمون سال ۱۳۹۶ واحد کرمان پذیرفته شده اند با همراه داشتن مدارک لازم که در وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان به آدرس www.iauk.ac.ir به آن اشاره شده است، به سایت ثبت نام واحد کرمان واقع در طبقه دوم کتابخانه مرکزی این واحد مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

رئیس کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از پرداخت وام وزارت علوم، وام بلند مدت و کوتاه مدت صندوق رفاه، وام ضروری، وام ازدواج، وام کمک هزینه مسکن و همچنین تقسیط شهریه دانشجویان خبرداد و گفت: واحد کرمان باتکیه بر مجتمع خوابگاه های ۴ گانه خودبه متراژ ۱۳۶۰۸ متر مربع، آمادگی پذیرش و اسکان دانشجویان غیر بومی را دارد.

بر اساس این گزارش متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق بازدیدازوب سایت این دانشگاه به آدرس www.iauk.ac.ir ، عضویت در کانال تلگرامی https://t.me/iauknews و یا تماس با شماره تلفن های ۵۰-۰۳۴۳۳۲۱۰۰۴۳ اقدام نمایند.