برگزاری کارگاه آموزشی معارف دهه ولایت در واحد کرمان

۲۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۸ کد خبر : ۱۲۱۶۵ اخبار واحد
کارگاه آموزشی معارف دهه ولایت (غدیر) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکترعلی عارفی مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگا ه های علوم پزشکی استان کرمان در سالن اجلاس ساختمان اداری شماره ۳ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی معارف دهه ولایت در واحد کرمان

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، دراین کارگاه آموزشی یک روزه که با استقبال اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان همراه بود، سرفصل هایی همچون تبیین گزاره‌های اعتقادی ولایت، انتصاب یا انتخاب ولی، جریان غدیرونقش این واقعه تاریخی در استمرار حکومت اولیای دین، وظایف جامعه اسلامی در قبال غدیر، تاکید بر اهمیت و جایگاه برگزاری دوره های مشابه برای تقویت و تبیین باور ولایی، بصیرت‌افزایی، ایمان‌افزایی و دانش‌افزایی معارف قرآنی قشر فرهیخته مرور شد.

در این دوره ضمن آشنایی با دلایل تاریخی و دینی انتخاب زمانی و مکانی واقعه غدیر و تحلیل ضرورت ها ی مربوطه، به برخی شبهات موجود پاسخ قانع کننده و دقیق داده شد.

این کارگاه آموزشی در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد و در پایان به شرکت کنندگان گواهی معتبر آموزشی معادل ۸ساعت دوره ضمن خدمت یا نیم واحد آموزشی اعطاء گردید.