با حکم فرهاد رهبر: سرپرست واحد رفسنجان منصوب شد

۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۳۲ کد : ۱۲۱۷۹ اخبار واحد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان را منصوب کرد.
با حکم فرهاد رهبر:   سرپرست واحد رفسنجان منصوب شد

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان در حکم فرهاد رهبر آمده است:

برادر گرامی حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر امان الله علیمرادی

بنا به پیشنهاد سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان کرمان و با توجه به مراتب تعهد و سوابق اجرایی ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان منصوب می‌شوید.

امید است با رعایت تقوای الهی و بهره‌گیری شایسته از توانمندی‌های سرمایه‌های انسانی دانشگاه، تمامی توان و کوشش خود را مصروف حفظ مصالح و شئونات و اموال دانشگاه نمایید.

حجت الاسلام والمسلمین دکترعلیمرادی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ونماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری است و پیش از این عهده‌دار مسئولیت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت بوده است.

همچنین دکتر رهبر در نامه ای جداگانه، از زحمات و تلاش های دکتر محسن صفریان در دوران مسئولیت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان قدردانی کرد.