حجت الاسلام والمسلمین انصاریان خبر داد:شروع فعالیت هیات مذهبی باقرالعلوم واحد کرمان همزمان با آغاز ماه محرم

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۲۱۸۳ اخبار واحد
نخستین جلسه هیات امنای هیات مذهبی باقر العلوم (ع) اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با حضور دکتر حمد الله منظری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید انصاریان مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در واحد های دانشگاهی این استان، دکتر کمال جوانمرد رئیس شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی استان کرمان وسایر اعضای این هیات مذهبی برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر انصاریان مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تشریح جایگاه و نقش بی بدیل اساتید دانشگاه در تقویت روحیه دینی و مذهبی، اظهار کرد: همه اعضای هیات مذهبی باقرالعلوم (ع) واحد کرمان باید با همت مضاعف در جهت جذب اساتید دانشگاه در این تشکل مذهبی تلاش کنند.

انصاریان افزود: شروع ماه محرم بهترین موقعیت برای آغازفعالیت هیات مذهبی باقر العلوم (ع) است.

در ادامه محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و عضو حقیقی هیات امنای این هیات مذهبی، با ارائه گزارش تفصیلی، فعالیت ها و اقدامات انجام شده در جهت تشکیل هیات را تشریح کرد.

گفتنی است در این جلسه بر اساس اساسنامه ارکان این هیات مذهبی انتخاب و براین اساس، محمود آقاجانی بعنوان مسئول هیات، حجت الاسلام والمسلمین حمید انصاریان بعنوان روحانی هیات، حجت الاسلام و المسلمین علی حسینی بعنوان مربی و مدرس قرآن هیات، شهریاری بعنوان مداح هیات وحمید نخعی بعنوان مسئول اطلاع رسانی و امور مالی هیات مذهبی باقرالعلوم واحد کرمان انتخاب شدند.

همچنین در این جلسه مصوب گردید از سوم مهر ماه تا پایان دهه اول محرم به مدت ۱۰ روز، هر صبح زیارت آل یاسین به همت هیات مذهبی باقر العلوم (ع) در مسجد دانشگاه برگزار شود.