با حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر صورت گرفت؛ ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۲۱۸۷ اخبار واحد
دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا و دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در یادمان شهدای واحد شیراز، به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کردند.
با حضور دکتر ولایتی و دکتر رهبر صورت گرفت؛  ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی و دکتر رهبر به همراه برخی از مسئولان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور شرکت در شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و جلسه تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز به این استان سفر کرده اند، با حضور در یادمان شهدای گمنام واحد، یاد و خاطره قهرمانان ۸ سال دفاع مقدس را گرامی داشتند.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و برخی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دکتر ولایتی و دکتر رهبر را همراهی می کنند.