جزییات ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۸ کد خبر : ۱۲۲۲۰ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی آخرین جزئبات ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون کارشناسی پیوسته این دانشگاه را اعلام کرد.
جزییات ثبت‌نام رشته‌های بدون‌آزمون کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با توجه به درخواست تعداد زیادی از متقاضیان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی پیوسته، امکان ثبت‌نام در تعدادی از این رشته‌ها در واحدهای دانشگاهی خارج از استان تهران که ظرفیت ثبت‌نام آنها تکمیل شده است، فراهم شده است.

همه متقاضیان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح امروز دوشنبه ۱۰ مهر با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.

همچنین امکان ثبت‌نام در سایر رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که تاکنون ظرفیت ثبت‌نام آنان تکمیل نشده است همچنان ادامه دارد.

امکان ثبت‌نام در سایر رشته / محل‌ها خارج از لیست اعلام شده زیر که ظرفیت ثبت‌نام آنان تکمیل شده است در این نیمسال فراهم نمی‌باشد و در‌خصوص شرایط ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در نیمسال دوم ۹۷-۹۶ متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.