آیت الله جعفری: تلاش های مستکبرین نتوانسته جوانان ما را از مسیر تحصیل علم و دانش خارج کند

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۱۲۲۲۴ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
دبیران تشکل های سیاسی و مسئولان بسیج دانشجویی واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با امام جمعه کرمان دیدار و گفتگو کردند.
آیت الله جعفری:  تلاش های مستکبرین نتوانسته جوانان ما را از مسیر تحصیل علم و دانش خارج کند

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکترحمید انصاریان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمان فرارسیدن ماه محرم و ایام شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را تسلیت گفت و اظهار کرد: «مجموعا ۱۳ واحد و مرکز دانشگاهی با ۳۸۰۰۰ دانشجو در استان کرمان درحال فعالیت هستند که در اکثر آنها بسیج دانشجویی فعال و تشکل های دانشجویی مختلف وجود دارد.»

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان ادامه داد: «تشکل های دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاداسلامی استان کرمان با محوریت فرهنگ اسلامی و آرمان های مقدس انقلاب اسلامی ودر راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری فعالیت دارند و اعضای آنها از دانشجویان برتر و نمونه دانشگاه هستند.»

وی برگزاری نشست مجمع عمومی تشکل های سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان را زمینه ساز نظارت بیشتر بر عملکرد مسئولان دانشگاه دانست و تصریح کرد: «مطالبه گری و فعالیت های جوانان که از خواسته های مقام معظم رهبری است در دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت پیگیری می شود.»

در ادامه این دیدار آیت الله سید یحیی جعفری امام جمعه کرمان و نماینده ولی فقیه در این استان، ضمن خوشامد گویی به حاضرین، اظهارکرد: «تشکل های دانشجویی اگر به وظایف اسلامی خود عمل کنند منشا آثار خیری در کشور خواهند بود.»

وی تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی با موافقت امام خمینی (ره) و همت مسئولین وقت شکل گرفت و در سطح کشور و منطقه رشد خوبی داشته است.»

جعفری با بیان اینکه هربلایی که تا کنون بر سر ملت ها آمده است به دلیل جهالت آنان است، گفت: «همه ما چند وظیفه در قبال جامعه و کشور داریم و علاوه بر فراگرفتن علم و دانش باید بصیرت خود را نیز افزایش دهیم.»

نماینده ولی فقیه در استان کرمان افزود: «عامل بسیاری از مسائل و مشکلات، خود انسان ها هستند که بدون تفکر خود را در ورطه نابودی انداخته و بحران ها را به حکمت و قسمت الهی ارتباط می دهند.»

آیت الله جعفری با بیان اینکه عالم بدون تقوا و بی عمل برای جامعه سودی ندارد، گفت: «دانشجویان و محصلین باید به ایمان و تقوی و بصیرت توجه کنند.»

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با تشریح خصوصیات اخلاقی امام راحل افزود: «یک عالم بزرگ مانند امام خمینی (ره) با تقوای الهی خود می تواند جامعه ای را از ظلم و ستم نجات دهد.»

وی با تکید بر اینکه مدرک گرایی نباید هدف جامعه ما باشد، تصریح کرد: «کشور ما از نظر علمی در صدر برترین های دنیا است و تلاش های شیاطین و مستکبرین نتوانسته جوانان ما را از مسیر تحصیل علم و دانش خارج کند.»

امام جمعه کرمان با تاکید بر تکریم مقام معلم و استادگفت: «دانشجویان و جوانان باید با نهایت خشوع و خضوع در مقابل اساتید خود رفتار نمایند و نکات اخلاقی را فراموش نکنند.»

آیت الله جعفری در پایان با اشاره به بحران بی آبی در استان کرمان اظهار کرد: «یکی از مشکلات بزرگ کشور و بخصوص استان کرمان بحران آب است و در استان کرمان صدور بی رویه مجوز های حفر و بهره برداری چاه آب به این بحران دامن زده و امروز شاهدیم که دغدغه مسئولان کم بود آب است.»