سرپرست دانشکده فنی و مهندسی واحد کرمان معرفی شد.

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۲۹ کد خبر : ۱۲۲۲۵ اخبار واحد
طی حکمی از سوی دکتر حمدالله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، سرپرست دانشکده فنی و مهندسی این واحد منصوب شد.
سرپرست دانشکده فنی و مهندسی واحد کرمان معرفی شد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در نود و ششمین نشست شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحدکرمان، دکتر مهدی مومنی به عنوان سرپرست جدیددانشکده فنی و مهندسی منصوب و از زحمات دکتر امین نامجو باغینی تقدیر و تشکر بعمل آمد.

در متن حکم انتصاب مومنی آمده است:

بنا به پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد ونظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی، به موجب این حکم بعنوان سرپرست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید.

مومنی استادیارو عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان است و سوابقی همچون معاون عمرانی واحد کرمان، معاون عمرانی واحد علوم و تحقیقات کرمان و مدیر گروه رشته عمران واحد کرمان درمقاطع تحصیلات تکمیلی را در کارنامه دارد.

سرپرست جدید دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمان کارشناس رسمی دادگستری است واز دیگر سوابق وی می توان به عضویت در کمیته تخصصی راه و ساختمان کانون کارشناسان رسمی دادگستری کرمان و عضویت در سازمان نظام مهندسی ساختمان کرمان اشاره کرد.