انتصاب سرپرست حوزه برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی واحد کرمان

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۵ کد خبر : ۱۲۲۲۷ اخبار واحد
طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فروغی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، سرپرست حوزه برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی این واحد منصوب شد.
انتصاب سرپرست حوزه برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی واحد کرمان

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در متن حکم انتصاب حمیدیان آمده است:

به موجب این ابلاغ جنابعالی را به سمت سرپرست حوزه برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان معرفی و منصوب می نماید.

امید آنکه باعنایت به لزوم اهتمام جدی برای بهینه سازی و ارتقای سطح کیفی آموزش و ارتقای علمی، درجلب مساعدت و همیاری صمیمانه همکاران گرامی توفیق یافته وبه شایستگی از عهده انجام وظایف محوله برآئید.

دکتر فروغی همچنین در نامه ای جداگانه، از زحمات و تلاش های دکتر محمد مهدی متقی در دوران مسئولیت حوزه برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی واحد کرمان قدردانی کرد.

حمیدیان عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان است و سوابقی همچون معاون دانشجویی واحد کرمان، ریاست دانشکده فنی و مهندسی واحد کرمان و ریاست آموزشکده سما کرمان را در کارنامه دارد.