دکتر فروغی خبر داد: ثبت نام تکمیل ظرفیت آزمون های دکتری تخصصی وکارشناسی ارشد ۹۶ واحد کرمان

ثبت نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت مقاطع کارشناسی ارشدو دکتری تخصصی ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان آغاز و تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۴ مهر ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد مهدی فروغی رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تاکید بر اینکه این مرحله از تکمیل ظرفیت تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۴ مهر ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: کلیه داوطلبانی که در آزمون دکتری تخصصی ۱۳۹۶ استان کرمان شرکت کرده، دعوت به مصاحبه شده و در جلسه مصاحبه حاضر بوده اند می توانند واحدهای دانشگاهی مجری رشته گرایشی را که در مصاحبه آن شرکت کرده اند، در استان کرمان انتخاب کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «داوطلبان برای این منظور می توانند از راهنمای موجود در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.azmoon.org جهت اطلاع از رشته / محل هایی که مجاز به انتخاب آنها هستند، استفاده نمایند.»

فروغیافزود: «داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت دکتری مجاز به انتخاب حداکثر ۲۰ رشته / محل از میان ۱۳۷۸ رشته / محل ارائه شده خواهند بود.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد کرمان گفت: «همچنین کلیه داوطلبان حاضردرجلسه آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ که مطابق کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته شده اند، می توانند متناسب با کد رشته امتحانی که درآن شرکت کرده اند بامراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان اقدام کنند.

وی با بیان اینکه اسامی پذیرفته شدگان هفته سوم مهر ماه اعلام خواهد شد و پذیرفته شدگان می توانند بعد از اعلام نتایج مطابق زمان بندی اعلام شده جهت ثبت نام به واحد کرمان مراجعه کنند، افزود: داوطلبان در مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد مجاز به انتخاب حداکثر یکصد رشته محل دانشگاهی از میان ۶۵۸۸ رشته / محل ارائه شده هستند و امکان ویرایش رشته / محل های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت نام برای داوطلبان فراهم است.

رئیس کانون فارغ التحصیلان استان کرمان اظهار کرد: «زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت رشته های با آزمون سراسری ۱۳۹۶ واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان (کاردانی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته و دکتری حرفه ای) تانیمه مهرماه اعلام خواهدشد.»

دکتر فروغی از پرداخت وام وزارت علوم، وام بلند مدت و کوتاه مدت صندوق رفاه، وام ضروری، وام ازدواج، وام کمک هزینه مسکن و همچنین تقسیط شهریه دانشجویان خبرداد و گفت: «واحد کرمان باتکیه بر مجتمع خوابگاه های ۴ گانه خودبه متراژ ۱۳۶۰۸ متر مربع، آمادگی پذیرش و اسکان دانشجویان غیر بومی را دارد.»

بر اساس این گزارش متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق بازدیدازوب سایت این دانشگاه به آدرس www.iauk.ac.ir ، عضویت در کانال تلگرامی https://t.me/iauknews و یا تماس با شماره تلفن های ۵۰-۰۳۴۳۳۲۱۰۰۴۳ اقدام نمایند.