انتصاب سرپرست جدید دانشکده هنر، معماری و شهرسازی واحد کرمان

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۱ کد خبر : ۱۲۲۳۵ اخبار واحد
دکتر حمدالله منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با صدور حکمی، سرپرست دانشکده هنر، معماری و شهرسازی این واحد را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست جدید دانشکده هنر، معماری و شهرسازی واحد کرمان

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، در متن حکم منظری توکلی آمده است:

همکار گرامی سرکار خانم دکتر مریم فدایی قطبی

بااهدای سلام و تحیات

بنا به پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحدونظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی، به موجب این حکم بعنوان سرپرست دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان منصوب می شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی در انجام امور محوله موفق باشید.

دکتر حمد الله منظری توکلی

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمان

دکتر فدایی قطبی فارغ التحصیل رشته شهرسازی وعضو هیات علمی واحد کرمان است و سوابقی همچون مدیر گروهی مقاطع تحصیلات تکمیلی و عضویت در کمیته منتخب این دانشگاه را در کارنامه دارد.

سرپرست جدید دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرمان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کرمان است واز دیگر سوابق مدیریتی این عضو هیات علمی دانشگاه می توان به عضویت در گروه مشاورین جوان استاندار کرمان اشاره کرد.

ازجمله سوابق پژوهشی فدایی میتوان انجام طرح های مختلف پژوهشی وچاپ بیش از ۱۵ عنوان مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی را نام برد.