در جلسه هم اندیشی اساتید واحد کرمان / حجت الاسلام انصاریان عنوان کرد: انقلابی گری از مهمترین مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهیان

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۲ کد خبر : ۱۲۲۳۶ اخبار واحد
نشست صمیمانه اعضای هیات رئیسه و هیات علمی واحد کرمان با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد های دانشگاهی این استان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید انصاریان در این جلسه ایام ماه محرم و شهادت سرور و سالار شهیدان و یاران باوفایش راتسلیت گفت واظهار کرد: «امیدواریم در دوران ریاست دکتر حمد الله منظری توکلی بعنوان سکاندار دانشگاه آزاد اسلامی در استان کرمان، با همدلی و همراهی تمامی اساتید و کارمندان شاهد شکوفایی و رونق بیش از پیش واحد های دانشگاهی این استان و تحقق اهداف و آرمان های دانشگاه باشیم.»

انصاریان دانشگاه آزاد اسلامی را یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب معرفی کرد وگفت: «انقلاب اسلامی یک واقعه مهم تاریخی و نقطه عطف تاریخ سیاسی معاصر است و مانند انقلاب‌های بزرگی که در طول تاریخ برضد استعمار انجام گرفته با الگوبرداری ازقیام عاشورا، انگیزه‌های جهاد و جانبازی را در خود تقویت کرده است لذا نقش این نهضت بزرگ بر روی‌انقلاب اسلامی غیر قابل انکار است.»

عضو هیات علمی دانشگاه با تشریح تاثیرات قیام اباعبدالله الحسین (ع) بر حوادث تاریخ، افزود: «واقعه عاشورا همچون چتری بر همه حوادث تاریخی بعد از آن گسترده است و هیچ قیام و تحول اجتماعی و سیاسی را بدون در نظر گرفتن این رویداد عظیم تاریخی نمی توان تحلیل کرد.»

انصاریان ادامه داد: «انقلاب اسلامی ایران هم یک واقعه عظیم تاریخی است و حوادث مهم سال های بعد از آن را نمی توان از این انقلاب بزرگ جدا دانست و حوادث منطقه نیز به آن مرتبط است.»

استاد اخلاق دانشگاه آزاد اسلامی انقلابی گری را ازمهمترین مطالبات مقام معظم رهبری از دانشگاهیان دانست وخاطرنشان کرد: «انتظار انقلاب اسلامی از اساتید که نقش تعلیم و تربیت نسل جوان را برعهده دارند این است که روحیه انقلابی گری خود را حفظ کنند و آن را به نسل جوان منتقل نمایند و با پرورش فارغ التحصیلان متعهد و ولایت مدار در تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی موثر باشند.»

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری رهبری در دیداراخیر با اساتید دانشگاه ها تصریح کرد: «بایستی شاخص های انقلابی بودن و انقلابی ماندن را شناسایی کنیم و باتمام توان در جهت اجرای آنها بکوشیم.»

حجت الاسلام و المسلمین انصاریان مهمترین شاخص انقلابی گری را پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی انقلاب دانست و عنوان کرد: «بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مد)، رسالت دانشگاهیان برای تحقق آرمان های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، تولید علم و نوآوری و نواندیشی علمی است.»

وی ادامه داد: «باید با تمام امکانات از دانشجویان مستعد و انجمن های علمی حمایت کرد و شرایط را برای فعالیت های تخصصی آنها مهیا نمود تا حرف جدید و تولید علم داشته باشند.»

عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با تاکید بر راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی دانشجویان و اساتید در دانشگاه ها، ازراه اندازی و شروع بکار دفتر هم اندیشی در واحد کرمان خبر داد وگفت «این دفتر با مشارکت در تصمیم سازی های کلان دانشگاهی وعلمی تاثیرگذار، بعنوان بازوی کمکی مسئولان عمل می کند.»