منظری توکلی خبرداد: تشکیل نظام انتقادات و پیشنهادات در واحد کرمان

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۱ کد خبر : ۱۲۲۳۷ اخبار واحد
نشست صمیمانه اعضای هیات رئیسه و هیات علمی واحد کرمان با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان برگزار شد.
منظری توکلی خبرداد:  تشکیل نظام انتقادات و پیشنهادات در واحد کرمان

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه که در تالار آمفی تئاتردانشکده پزشکی واحد کرمان برگزار شد، دکتر حمدالله منظری توکلی فرارسیدن ماه محرم و ایام شهادت حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را تسلیت گفت وبا تشریح ابعاد مختلف حادثه عاشورا، اظهار کرد: «قیام عاشورامهم‌ترین حادثه درتاریخ تشیع است به‌طوری که صورت وسیرت‌شیعه رادگرگون کرد وبه آن پشتوانه حماسی و عاطفی دادومذهب تشیع رابه مذهب حماسه وخون مبدل نمود.»

وی با بیان اینکه ابا عبدالله الحسین (ع) مظهر ایستادگی و مقاومت و نماد جبهه خداوند متعال در برابر ظالمان است، گفت: «عاشورا دو جنبه عرفانی و حماسی دارد و الهام از قیام سرور و سالار شهیدان و درونی کردن مکتب این امام همام باعث می شود که در همه صحنه های زندگی، با یقین و اطمینان و بر اساس شناخت و بینش حرکت کنیم.»

رئیس کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: «آشنایی با مکتب عاشورا زمینه ای برای شناخت روح های بزرگ و انسان های ولایت مدار و پرهیز از دنیا پرستی و تمایل به تعلقات دنیوی است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با بیان اینکه باید برای رضای خدا فعالیت کنیم و از برخورد با مشکلات دلسرد نشویم، تصریح کرد: «به همه همکاران توصیه می کنم با درس گرفتن از سختی ها و مصائب وارده به امام حسین (ع) و اهل بیت آن حضرت، روح خود را پرورش داده و بیشتر از قبل در بندگی خالصانه و اطاعت پروردگار متعال بکوشند.»

وی یاد خدا و اقامه نماز را از بزرگترین درس های عرفانی عاشورا معرفی کرد و گفت: «عاشورا، در تاریخ تنها یک نام نیست، بلکه خورشیدی است که در آسمان بشریت می تابد و زندگی را برای همه آفریده های خداوند به ارمغان می آورد.»

استاد اخلاق دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بایداز واقعه عاشورا درس بگیریم و بصیرت و بینش را سرلوحه کار خود قرار دهیم، تصریح کرد: «نباید به عقل متعارف توجه کرد چنانکه در واقعه عاشورا بسیاری از یاران امام با تکیه بر عقل متعارف از حلقه یاران راستین ایشان خارج شدند و افرادی که به تعلقات دنیوی و تجملات فکر می کردند درصحرای کربلا بزرگترین جنایت ها را علیه امام حسین (ع) و اهل بیتش مرتکب شدند.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در ادامه با ارائه گزارش جامع از شرایط فعلی واحد های دانشگاه آزاداسلامی استان کرمان و تشریح فرصت ها و تهدیدهای پیش روی واحد های دانشگاهی این استان گفت: «همکاری و تعامل دلسوزانه کارمندان، اعضای هیات علمی و کارکنان، تولید ثروت از علم و صرفه جویی و کاهش هزینه ها از جمله مهمترین راه های برون رفت واحد های دانشگاهی از بحران پیش رو هستند.»

منظری توکلی با اعلام تشکیل کمیته های صرفه جویی و بهره وری و صیانت از املاک و مستغلات در واحد کرمان و همچنین تشکیل نظام انتقادات و پیشنهادات دراین واحدگفت: «به منظور رعایت حداکثر صرفه جویی از این پس کلیه درخواست ها و فعالیت های جاری دانشگاه در این کمیته که از افراد متخصص و اهل فن دانشگاه تشکیل شده است، بررسی وپس از تائید این کمیته انجام خواهد شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان همچنین از تشکیل نظام انتقادات و پیشنهادات دراین واحد خبر داد وبا تاکید بر اینکه فکر و اندیشه های تک تک اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان برای مسئله یابی، چاره جویی وحل مسائل و مشکلات دانشگاه موثراست، گفت: «کلیه همکاران تقاضا داریم انتقادات، پیشنهادات، ایده ها، ابتکارات و نظرات خود را برای رفع نارسایی های موجود، حداکثر صرفه جویی و بهره وری بیشتر ارائه دهند.»

وی در ادامه به تشریح اهداف تشکیل کمیته صیانت از املاک و مستغلات واحد کرمان پرداخت و اظهار کرد: «تشکیل این کمیته گامی در راستای دفاع ازحقوق مادی دانشگاه، حفظ سرمایه های کنونی و تغییر کاربری وتبدیل به احسن املاک و مستغلات دانشگاه است.»