با حکم دکتر رهبر صورت گرفت؛ انتصاب نماینده هیات‌های نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی استان کرمان

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۳۳ کد : ۱۲۲۴۷ اخبار واحد اطلاعیه های دانشجویی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی نماینده خود در هیات‌های نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان استان کرمان را منصوب کرد.
با حکم دکتر رهبر صورت گرفت؛  انتصاب نماینده هیات‌های نظارت بر تشکل‌های دانشگاهی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در حکم فرهاد رهبر آمده است:

جناب آقای محمد علی سعادتی

نظر به مراتب تعهد، تخص و تجارب ارزشمند حضرتعالی، بعنوان نماینده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در هیات نظارت بر تشکل های دانشگاهیان در استان کرمان منصوب می شوید.

امید است با استعانت از خدای قادرمتعال و بهره مندی از فرمایشات و رهنمود های حضرت امام خمینی (ره) ومقام معظم رهبری نسبت به برگزاری منظم جلسات هیات نظارت، فعال سازی تشکل های دانشگاهی و اجرای دقیق قوانین و مقررات مربوطه با هماهنگی کامل اداره کل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی موفق و موید باشید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در پیامی جداگانه از زحمات دکتر کاظم نعمت الله زاده ماهانی و حسین صفریان در مدت تصدی این مسئولیت تشکر کرد و برایشان از درگاه خدای قادر متعال سلامتی و سربلندی مسئلت کرد.