کارمند واحد کرمان قهرمان مسابقات تنیس روی میز جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دولت استان شد

۰۸ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۱ کد خبر : ۱۲۲۸۶ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی اخبار واحد
چهارمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان دولت با حضور ارگان‌های مختلف و بیش از هزار ورزشکار در کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد کرمان، در مسابقات تنیس روی میز این جشنواره فرهنگی ورزشی، رامش شهیدی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان توانست با شکست رقبا خوش درخشید.

بر اساس این گزارش حمیده سلیمان زاده از بانک ملت و سمیه محمدی از اداره کل ورزش و جوانان به ترتیب مقام‌های اول و دوم را از آن خود کردند و مریم سیاری از شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان کرمان و رامش شهیدی زندی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان مشترکا مقام سوم را کسب کردند.