در آئین بدرقه کاروان حسینی کارکنان واحد کرمان / دکتر جوانمرد: پیاده روی اربعین نمایش اقتدار و قدرت شیعیان است.

۱۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۰ کد خبر : ۱۲۲۹۶ اطلاعیه های کارکنان و هیات علمی اخبار واحد
کاروان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین عازم کربلا شد.
در آئین بدرقه کاروان حسینی کارکنان واحد کرمان / دکتر جوانمرد:  پیاده روی اربعین نمایش اقتدار و قدرت شیعیان است.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که با استقبال چشمگیر دانشجویان، کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه همراه بود، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرمان اظهار کرد: «پیاده روی اربعین بعنوان رژه عاشقان ابا عبدالله (ع) و مانور بزرگ جهان اسلام در برابر کفر جهانی، نماد عشق و علاقه همراه با بصیرت و آگاهی شیعیان به خط سرخ حسینی و شهادت، و تجمعی عظیم و دشمن شکن است که کیان شیعه را تقویت و تثبیت می کند.»

جوانمرد با تقدیر از حمایت دکتر حمد الله منظری توکلی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی برای اعزام کاروان کارکنان واحد کرمان جهت شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی، گفت: «یکی از اهداف مهم این پیاده روی بعنوان بزرگ‌ترین اجتماع مذهبی و صلح آمیز تاریخ بشر، قبولیِ زیارت اربعین می باشدوشرطِ این قبولی در ساحت فردی و اجتماعی، بنا بر آیه شریفه «إِنَّمَا یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ» همراه‌شدن با تقوا در این سفرِ معنوی است.»

رئیس شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان اربعین را فرصتِ بی‌نظیری برای ترفیع درجات ایمان و باور و گسترش روح دینی دانست و گفت: «کل ساعاتی که یک زائر در مسیرپیاده روی اربعین با خود و خدایش خلوت می کند کلاس کاربردی، فرهنگی، عملیِ خود شناسی و خداشناسی است که به ارتقاء ایمان و ارادات مذهبی و اشراف بیشتر بر مکتب حسینی می انجامد.»

وی با تشریح فلسفه وجودی زیارت اربعین و اهمیت این زیارت گفت: «امام حسن عسکری (ع) زیارت امام حسین (ع) را به عنوان یکی از نشانه‌ها و علائم فرد مؤمن برشمرده اند و همچنین برای این روز زیارت مخصوصی از امام صادق علیه السلام نیز نقل شده است.»

رئیس سابق واحد بردسیردر ادامه به بیان اوضاع سیاسی منطقه و توطئه های دشمنان اسلام برای ضربه زدن به مسلمانان پرداخت و عنوان کرد: «امروز با مجاهدت رزمندگان اسلام شاهد پیشرفت جبهه حق و مذهب تشیع در سراسر منطقه هستیم.»

استاد دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه به تشریح پیام‌های سیاسی و دستاوردهای معرفتی پیاده روی اربعین پرداخت و گفت: «دوستداران امام حسین (ع) با نمایش اقتدار خود در قالب پیاده روی عاشقانه و عارفانه به مستکبرین جهان خصوصاً تکفیری‌ها، داعشی‌ها و اربابان خونخوار آنها اعلام می‌کنند که همانگونه که حسینیان در روز عاشورا از سربریدن‌ها نترسیدند و ایستادگی کردند، آنها هم از اهداف و آرمان‌های والای خود عقب‌نشینی نخواهند کرد.»

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با اشاره به رحلت ابوی سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی گفت: «این روزها سردار سرفراز جهان اسلام و مالک اشتر زمان را در فقدان پدر بزرگوارشان داغدار دیدیم لذا ضمن ابراز همدردی با سردار بزرگ اسلام، این مصیبت را به وی و بیت معزز ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای آن مرحوم غفران و رحمت الهی و برای جنابعالی و بازماندگان صبر و اجر و توفیق مسئلت می نماییم.

بر اساس این گزارش ۲۵ نفر ازکارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان در قالب کاروان زیارتی برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین عازم کربلا شدند.