دانشجوی کیک بوکسینگ کار واحدکرمان بر سکوی دوم مسابقات قهرمانی جهان

مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی جهان ۲۰۱۷ ایتالیا در سه رده سنی جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان برگزار شد که تیم کیک بوکسینگ WKA ایران در این مسابقات، موفق به کسب ۵ مدال طلا، ۱۱ نقره و ۳ برنز شد.
دانشجوی کیک بوکسینگ کار واحدکرمان بر سکوی دوم مسابقات قهرمانی جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، منصور صادقی، کیک بوکسینگ کار کرمانی که در قالب تیم ۲۷ نفره کیک بوکسینگ wka ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۷ ایتالیا حضور داشت، مدال نقره این رقابت‌ها را برگردن آویخت.

دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان که در وزن ۷۰ کیلوگرم و در رده سنی بزرگسالان شرکت کرده بود، دراستایل لوکیک حریفیان از آلمانی و هلندی را بردوبه فینال مسابقات این وزن راه پیدا کرد.

در ادامه و درفینال این مسابقات منصورصادقی در مصاف باحریف اوکراینی نتیجه راواگذارکرد و در جایگاه دوم قرار گرفت.

بر اساس این گزارش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحدکرمان در برگشت از مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی جهان ۲۰۱۷ ایتالیا، در فرودگاه کرمان مورد استقبال مسئولین اداره کل ورزشی این دانشگاه قرار گرفت.