با حکم دکتر کلانتری صورت گرفت؛ انتصاب رئیس کمیسیون تخصصی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی استان کرمان

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۰ کد خبر : ۱۲۳۳۳ اخبار واحد
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در حکمی رئیس کمیسیون تخصصی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی استان کرمان را منصوب کرد.
با حکم دکتر کلانتری صورت گرفت؛  انتصاب رئیس کمیسیون تخصصی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در حکم دکتر کلانتری آمده است:

جناب آقای دکتر منظری توکلی

در راستای اجرایی نمودن آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی موسسه های آموزش عالی، پژوهشی و فناوری دولتی و غیر دولتی، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس بخشنامه ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی، به موجب این ابلاغ بعنوان رئیس کمیسیون تخصصی فرهنگی، تربیتی و اجتماعی استان کرمان منصوب می شوید.

امید است با اتکال به خداود متعال و بر اساس ضوابط موجود، نسبت به برگزاری منظم جلسات کمیسیون یاد شده و رسیدگی به پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقا مرتبه اقدام فرمائید.