۲۴ آبان ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۶ کد : ۱۲۳۴۲ اخبار واحد
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در بازدید از کتابخانه و نمایشگاه کتاب واحد کرمان که بمناسبت بزرگداشت منزلت کتاب تشکیل شده است با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی توضیح داد: « کتابخوانی وسیله‌ای برای حفظ و سازماندهی و انتقال ذخایر فرهنگی و علمی به نسل‌های آینده است.»

دکتر حمدالله منظری توکلی در بازدید از بخش های مختلف کتابخانه مرکزی واحد کرمان فرهنگ کتابخوانی را بسیار مهم دانسته و گفت: «اهمیت کتابخوانی در اسلام به‌قدری است که معجزه پیامبر اکرم (ص) از نوع کتاب است و در این کتاب مقدس هم اولین آیاتی که بر پیامبر (ص) نازل شده با امر به خواندن و الفاظ کتاب، قلم، و علم توأم شده است.»

وی با توجه به اهمیت قلم و نویسندگی در دین مبین اسلام تصریح کرد: «اهمیت کتاب و کتابخوانی و عظمت و شرافت کتاب در اسلام تا حدی است که خداوند متعال به قلم و به آنچه می‌نویسد، قسم یاد می‌کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان افزود: «نقش کتاب در هدایت، رستگاری، و پیشرفت علمی و فرهنگی انسان‌ها و جامعه بشری بی بدیل و حیاتی است.»

منظری توکلی با حضور در محل نمایشگاه کتابی که به مناسبت بزرگداشت روز کتابداردر واحد کرمان افتتاح شد، هدف از برگزاری چنین نمایشگاه هایی را توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه عنوان کرد و گفت: «بررسی آماری محتوای کلام الله مجید نشان داد که واژه کتاب به اشکال مختلف ۲۵۵ بار، واژه علم ۵۸۲ بار، واژه قلم ۲ بار، و واژه اقرأ ۳ بار در قرآن تکرار شده است و این تنها نشان دهنده آن است که کاهش میزان مطالعه در یک کشور اسلامی قابل پذیرش نبوده و باید برای تصحیح این فرهنگ نادرست اقدام شود.»

به گزارش روابط عمومی، این نمایشگاه با پنجاه درصد تخفیف و عنوان های مختلف تا پایان آبان پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.