دبیر شورای قرآن و عترت استان کرمان خبر داد:

افتخار آفرینی دانشجویان واحد کرمان در مسابقات شفاهی قرآن و عترت کشور

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۸ کد : ۱۲۳۴۸ اخبار واحد
فاطمه عظیمی از افتخار آفرینی دانشجویان واحد کرمان خبر داده و توضیح داد: «دانشجویان واحد کرمان که در بیست و دومین دوره مسابقات شفاهی قران و عترت شرکت داشتند حائز ۵ مقام برگزیده شدند.»
افتخار آفرینی دانشجویان واحد کرمان در مسابقات شفاهی قرآن و عترت کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، بیست ودومین دوره مسابقات شفاهی قرآن وعترت مرحله کشوری از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۴ آبانماه به میزبانی واحد خوراسگان اصفهان برگزارشد.

دبیر شورای قران و عترت استان کرمان با اشار به سطح بالای مسابقات توضیح داد: «در این مسابقات صدها شرکت کننده در سطوح اساتید، کارکنان و دانشجویان و در بخشهای گوناگون از واحدهای سراسر کشور حضور داشتند.»

وی افزود: «خانم فاطمه اژدری در بخش حفظ کل قرآن کریم در میان خواهران دانشجو حائز مقام اول کشور شد.همچنین خانم نجمه دریا بیگی در بخش حفظ ده جز قرآن کریم خواهران دانشجوحائز مقام دوم شد.»

عظیمی ادامه داد: «آقای علی قرائی خضری در بخش حفظ بیست جزء قرآن کریم حائز مقام دوم کشور بین دانشجویان برادر شد»

به گزارش آنا آقای مجتبی مظاهری حائز رتبه چهارم کشور در رشته ترتیل قرآن کریم اساتید برادر و خانم معصومه سبک دست در بخش حفظ بیست جزء قرآن کریم حائز مقام جهارم کشور در میان اساتید خواهرشدند.